Glazenwassers investeren in ouderen

Foto:

`S-Hertogenbosch, 30 November 2017 /EZPress/ - Tussen 11 en 23 december bezoeken verschillende glazenwassersbedrijven zorgcentra. De glazenwassersbedrijven organiseren dan laagdrempelige en sociaal belangrijke activiteiten voor ouderen. Een ludieke actie om zo hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Verzorgers en vrijwilligers hebben vaak te weinig tijd voor extra activiteiten. De glazenwasserbedrijven willen daar graag wat aan doen. De activiteiten vinden plaats bij verschillende zorgcentra verspreid door Nederland. De actie ‘Glazenwassers en ouderen’ wordt geïnitieerd door OSB, de ondernemersorganisatie voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Laagdrempelige activiteiten

De glazenwassers- en schoonmaakbranche investeert jaarlijks volop in medewerkers met o.a. (vak)opleidingen. Nu willen de glazenwassersbedrijven graag op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Ze organiseren tijdens de actieweek activiteiten met ouderen zoals samen kerstukjes maken, helpen bij het uitserveren van het kerstdiner en een praatje maken bij een kop koffie of thee.

Deze bedrijven doen mee

Vorig jaar organiseerde OSB voor het eerst deze actieweek. De opzet was succesvol met veel positieve aandacht. Dit jaar hoopt de ondernernemerssorganisatie dat meer leden zich aansluiten. Glazenwassersbedrijven kunnen zich tot 8 december nog aanmelden om ook mee te doen.

Tot nu toe gaan 10 bedrijven activiteiten organiseren, namelijk: ACW B.V., Glazenwassersbedrijf Van Elten, Facilicom Services Group, Fortron, Int.-Ext. Glasbewassing, De Lelie Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij, Mako Cleaning Service Nederland, Nelis Company, Rietbroek Glas en Gevelonderhoud en RL Glazenwasserij.

Meer informatie is beschikbaar op de speciale pagina op de website van OSB: http://www.osb.nl/actieweek-glazenwassers-ouderen/

//Einde bericht

Bron: OSB

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: