Pressroom Dujardin International

Durex shop doneert condooms aan Orange Babies

Foto:

Voor de strijd tegen hiv & aids bieden Stichting Orange Babies​ & Durex shop​ een condoom aan bij iedere aankoop van een Durex product

Oisterwijk, 30 November 2017 /EZPress/ - Stichting Orange Babies is ontstaan vanuit de droom om alle hiv- en aids slachtoffers een gelijke medische behandeling te kunnen bieden, beginnende bij de meest kwetsbare groep in Afrika: zwangere vrouwen en hun kinderen. Vanuit het oorspronkelijke doel, het voorkomen van de overdracht van het hiv-virus van moeder op kind, is Orange Babies vanwege haar sociaal holistisch aanpak uitgegroeid tot een verstrekkende hulporganisatie die inmiddels de vele elementen, die naar voren komen bij het voorkomen van besmetting en transmissie van hiv, aanpakt.

Durex shop doneert condooms
In samenwerking met Durex shop streeft Orange Babies naar een stop van de overdracht van hiv door de mensen, die daar normaal geen toegang tot hebben, te laten testen, voeding, medicatie en voorlichting te geven. Durex shop doneert een week lang bij elke bestelling één condoom aan Orange Babies.

Bestel nu en ontvang een red ribbon bij je bestelling. In de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Zambia, Namibië is nog circa 20% van de bevolking besmet! Om dit percentage terug te dringen, ontplooit Orange Babies bijzondere projecten, lokale campagnes, opvang en educatie. Op www.orangebabies.nl lees je meer over het werk.

Doneren = Helpen! Stichting Orange Babies

Wil je doneren, dit kan ga naar: www.orangebabies.nl/doneren

//Einde bericht

Bron: Dujardin International

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Doneer aan Orange Babies
Condooms bestellenDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: