Kofax verkiest Dynatos als ReadSoft service partner

Dynatos (Cronos Groep) is verkozen tot Preferred Kofax Service Provider Partner EMEA voor alle ReadSoft softwareoplossingen.

Kontich, 28 November 2017 /EZPress/ - Dynatos is verkozen tot Preferred Kofax Service Provider Partner EMEA voor alle ReadSoft softwareoplossingen. Dynatos is reseller van ReadSoft sinds 2006 en heeft al meerdere jaren opeenvolgend de ReadSoft ‘Partner of the Year’ award mogen ontvangen. Sinds het samengaan van ReadSoft en Kofax is Dynatos opnieuw uitgeroepen tot dé ReadSoft specialist. Het Kofax partner programma is een initiatief van Kofax om transparantie en een optimale klantenservice te bemoedigen.

De ReadSoft oplossingen worden wereldwijd ingezet bij toonaangevende organisaties in diverse marktsegmenten. Dynatos levert end-to-end oplossingen en diensten voor financiële optimalisatie en automatisering, toegespitst op organisaties met het hoofdkantoor gevestigd in Europa. “Dynatos is enorm trots op de relatie die wij hebben opgebouwd met Kofax,” vertelt Gert-Jan de Vries, Managing Partner Dynatos. “Het internationale partnership tussen Kofax en Dynatos biedt onze klanten een krachtige combinatie van de innovatie technologie van Kofax en onze eigen diepgaande kennis en ervaring.”

Over Dynatos
Dynatos levert high-end financiële automatiseringsoplossingen waaronder Spend Management, Continuous Accounting en Purchase to Pay van toonaangevende softwareleveranciers. Dynatos is onderdeel van de Cronos Groep, de grootste IT-dienstverlener in België.

Voor meer informatie:
Gert-Jan De Vries
Managing Partner Dynatos Group
+ 31 30 307 43 27
info@dynatos.be

Links:
Meer informatie over Dynatos
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: