Een klassiek avondje doorhalen tijdens Nachtmusik

Almere, 22 November 2017 /EZPress/ - Nachtmusik is een minifestival in Almere, georganiseerd door KAF en Who’s Next. Het festival presenteert klassieke muziek met vernieuwende crossovers naar uiteenlopende muziekstijlen. Met muziek van vrijdagavond tot het ontbijt op zaterdagochtend is Nachtmusik een klassiek slaapfeestje. Of je nou wilt slapen of doorhalen in KAF, dit is je kans!

Vrijdagavond 1 december wordt KAF omgetoverd tot dé plek voor muziekliefhebbers. Een breed scala aan musici en ensembles vullen de avond- en nacht met klassieke muziek en crossovers naar jazz, pop en elektronische muziek. In verschillende zalen kan je zittend, liggend, staand of dansend genieten van o.a. Cello8ctet, Notos Quartett, Kypski & Amstel Quartet: Glass on the roof, Diamanda Dramm & Helena Basilova, Slagwerk Den Haag, Nicolas van Poucke en DJ’s Fant de Kanter en Mr van Walsh.

Nachtmusik bestaat uit twee delen. Op de vooravond kan je vanaf 19.30 uur genieten van klassiek, jazz, pop en indy classical. Het tweede deel van de avond start om 23.00 uur en gaat door tot de volgende ochtend. Dan krijg je een mix van minimal music met invloeden uit pop en elektronische muziek voorgeschoteld. Muziek van Reich, Glass en Ten Holt vormen de rode draad in de nacht. Het blokkenschema is beschikbaar in dit persbericht en op de website.

De kaartverkoop van Nachtmusik is van start. Tickets zijn verkrijgbaar per onderdeel of als combiticket. Een ticket voor één afzonderlijk deel is €20, een combiticket slechts €30. Scholieren en studenten bestellen al een ticket voor €10. Tickets zijn verkrijgbaar via www.nachtmusik.nu

//Einde bericht

Bron: Who`s Next

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: