Sara Suvaal winnaar Ouderen Songfestival 2017

Foto:
Eigen foto JAM: Vakjuryprijswinnaars Bill Monsour - Sara Suvaal - Heleen Butijn

Jury en publiek unaniem

Amsterdam, 20 November 2017 /EZPress/ - Zaterdagmiddag 18 november is tijdens de 26e editie van de Grande Finale van het Ouderen Songfestival Sara Suvaal uitgeroepen tot prijswinnaar van zowel de vakjury- als de publieksprijs. Begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van pianist Kees van Zantwijk bracht ze in het DeLaMar Theater een Goodmorning Heartache ten gehore die, zoals juryvoorzitter Hans van den Boom aangaf, herinneringen aan Billi Holiday nieuw leven inbliezen. Tweede prijs naar Bill Monsour (There is a garden van Leonard Bernstein), derde naar Heleen Butijn (Herfst van Feico de Leeuw en Heleen Butijn).

Tijdens de Grande Finale is tevens bekend gemaakt dat de Gemeente Amsterdam een Tour de Chant met deelnemers van het Ouderen Songfestival langs 25 verzorgingstehuizen en bejaardensociëteiten komend jaar gaat financieel ondersteunen.

Middels livestreaming was de Grande Finale ook op afstand bij te wonen. Deze is nog even terug te zien op www.ouderensongfestival.nl.

//Einde bericht

Bron: Stichting JAM / Ouderen Songfestival

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: