Klezmer meets Samba

Amsterdam Klezmer Band en Lilian Vieira slaan de handen ineen

Amsterdam, 15 November 2017 /EZPress/ - Amsterdam Klezmer Band komt van de straat en van het conservatorium, houdt van traditie en vernieuwing, blaast festivaltenten omver en trekt tranen in theaters. De band speelt Klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is van alles, maar bovenal is het feest.

Na vele buitenlandse tournees is het tijd om de muziek-scene van hun thuisbasis, Amsterdam, te verrijken. De clubavonden vinden maandelijks plaats in Mezrab.

Elke editie heeft een bepaald thema. Het thema van de editie op 28 december is `Vocaal`. Hiervoor is special guest Lilian Vieira uitgenodigd. Deze Braziliaanse zangeres is bekend als frontwoman van de Brazilectro groep Zuco 103. Als geen ander kent ze de fijne kneepjes van de swingende samba. Tijdens een zinderende show zal ze haar samba-invloeden integreren met muziek van de Amsterdam Klezmer Band. Het is niet de eerste keer dat de Amsterdam Klezmer Band en Lilian Vieira samenwerken. Enkele jaren geleden hebben ze samen het nummer `Op je Hoede` opgenomen. Klik op onderstaande video om dit nummer te beluisteren.

Na afloop van de clubavond zal Lilian Vieira op 3 december een workshop samba/vocals geven. Deze workshop is toegankelijk voor ieder met een interesse voor samba en zingen. Ervaring is niet vereist. Lilian Vieira zal zich aanpassen naar het niveau van de groep. Klik hier voor meer informatie over de workshop.

//Einde bericht

Bron: Amsterdamklezmerband

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: