Moeiteloos nieuwe klanten vinden met de Klik-Methode

Foto:
De Klik-Methode

Compleet acquisitie handboek voor ZZP`ers en ondernemers

Ede, 11 November 2017 /EZPress/ - Speciaal voor zzp’ers en ondernemers die zelf moeten uitvinden hoe ze acquisitie plegen schreef Petra Smit-Wattez het boek De KLIK-methode: Hoe je moeiteloos nieuwe klanten vindt. Het verschijnt 17 november, op de Dag van de Ondernemer, bij Uitgeverij Eburon

De KLIK-methode is speciaal voor ondernemers en ZZP’ers die verkopen niet als beroep hebben. Met dit boek heb je een beknopt maar compleet handboek voor acquisitie in handen. Je leert hoe je een ijzersterk ondernemersverhaal ontwerpt, hoe je jouw dienst of product presenteert, hoe je jouw doelgroep benadert, en hoe je veelgemaakte beginnersfouten omzeilt.
De KLIK-methode brengt acquisitie terug tot 4 basisvragen. Wat wil jij? Wat wil jouw klant? Wat is er voor nodig om een win-win-relatie tussen jou en jouw klant op te bouwen? Hoe leg je het eerste contact? Stapsgewijs leer je het antwoord te vinden op deze vragen. Acquireren is geen truc maar een sociaal proces, van mens tot mens. Wederzijds begrip tussen ondernemer en klant vormt de sleutel tot een succesvolle zakelijke relatie.

De nieuwste inzichten uit de neuropsychologie maken de KLIK-methode eenvoudig en effectief. Je hoeft als ondernemer geen acquisitieprofessional te zijn om zonder veel moeite nieuwe en langdurige relaties met klanten en opdrachtgevers aan te gaan. Dit boek gaat je helpen bij het creëren van nieuwe kansen en het vergroten van je netwerk!

Over de auteur
Petra Smit-Wattez is psycholoog en directeur van All Telemarketing, bureau voor telemarketing en strategisch advies op het gebied van acquisitie: www.alltelemarketing.nl

Boekgegevens
Titel: De KLIK-methode. Hoe je moeiteloos nieuwe klanten vindt
Auteur: Petra Smit-Wattez
ISBN: 9789463010733
Uitvoering: Paperback, 188 pagina`s
Winkelprijs: € 20,00
Voor meer informatie: eburon.nl/de-klik-methode/
www.deklikmethode.nl

//Eind ebericht

Bron: All Telemarketing

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Preview van De Klik-MethodeDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: