Pressroom DDinformatica Group BV.

Financiële dienstverleners kiezen voor partnership DDi

Foto:

Toegevoegde waarde Transaction Robot erkent door financiële sector

Hoofddorp, 26 Oktober 2017 /EZPress/ - Softwareontwikkelaar DDi uit Hoofddorp heeft na de introductie van de Transaction Robot voor financiële dienstverleners begin dit jaar al meerdere organisaties uit de financiële sector geholpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Zo kozen onlangs een grote verzekeringsmaatschappij en een coöperatie uit de sector voor automatische factuurverwerking met de Transaction robot van DDi.

Factuurverwerking geautomatiseerd met DDi Transaction Robot
Met de inzet van de DDi Robot wordt de verwerking van alle elektronische, digitale (o.a. pdf) en/of papieren inkoopfacturen bij deze twee financiële dienstverleners in één uniform proces verzorgt. Op de achtergrond wordt iedere factuur door de Transaction robot gelezen, geregistreerd en voorzien van een codering. Gekoppeld met het gebruikte boekhoudpakket. Voor deze twee projecten is er een koppeling gerealiseerd met de ERP Systemen Exact en FIS2000. De workflow module zorgt ervoor dat iedere factuur het juiste fiatteringsproces doorloopt. Na finale akkoord wordt de gehele boeking klaargezet in het financiële pakket voor finale boeking en opgeslagen in het juiste digitale dossier. Hierdoor zal de behandeltijd per factuur enorm afnemen en ontstaat er meer grip op het proces. De status van iedere factuur is op ieder moment digitaal opvraagbaar.

In de toekomst is de software naar wens uit te breiden naar het DDi Automation Platform waarmee meerdere werkprocessen binnen deze organisaties geautomatiseerd kunnen worden.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de Cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//Einde bericht

Bron: DDi

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.euLinks:
Transaction Robot Factuurverwerking

Volg DDinformatica Group BV.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: