Infor rapporteert groei in Europese retail

Recente successen en investeringen in nieuwe technologie stimuleren innovatie

Barneveld, 10 Oktober 2017 /EZPress/ - Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, laat tijdens ShopTalk Europe in Kopenhagen weten een significante groei te zien van zijn Europese retailbusiness. De retailapplicaties van Infor voor human capital management, convergeerde commerce, merchandising, demand management, enterprise asset management, supply chain management, deep analytics & risk en compliance, droegen in 2017 bij aan 15 Europese nieuwe of uitgebreide samenwerkingen.

Infor Retail is een applicatiesuite, ontworpen om kernactiviteiten, managementteams, on-the-go district managers en medewerkers te ondersteunen, waarbij ze profiteren van de nieuwste consumenten- en zakelijke technologie voor zaken al mobile, social en cloud.

Nieuwe Europese winnaars zijn Chausport (onderdeel van JD Sports Fashion Plc), New Look, MVideo en Direct Wines. Direct Wines, een van ‘s werelds grootste wijnhandelaars die aan huis levert, heeft Infor Retail Demand Management geïmplementeerd om klantsegmenten beter te begrijpen, nauwkeuriger te voorspellen en een hogere omzet en marges te realiseren.

“Wij gebruiken Infor Retail Demand Management al een tijdje en zijn overgestapt op de laatste versie. Wij willen onze business naar een enkel platform voor campagne-, aanbod- en assortimentsplanning brengen en zien daarbij extra voordelen in onze samenwerking met Infor Retail,” aldus David Ives, Group CIO of Direct Wines. “Dankzij de driejarige verplichting die we onlangs zijn aangegaan, kunnen we onze business groeien en het platform tot zijn volle potentieel benutten.”

Chausport koos voor Infor CloudSuite Fashion om de functies van het informatiesysteem voor distributeurs te integreren: van inkoop tot voorraadbeheer en van logistiek tot het beheer van de levering aan winkels. De oplossing omvat ook de levering van producten die door klanten via e-commerce zijn gekocht.

Dominique Dambre, projectsponsor bij Chausport, zegt: “Wij streven er naar om transformeren van een multi-channel speler naar een omni-channel distributeur. Hiervoor moesten we voor een enkel platform kiezen met een gecentraliseerde database. Van alle geëvalueerde oplossingen liet Infor zien dat Infor CloudSuite Fashion al essentiële functies heeft en kan integreren, van back en front office, waarbij rekening wordt gehouden met de specialismen van ons bedrijf.”

“We hebben consistent in retail geïnvesteerd en daar zien we nu de resultaten van,” zegt Jason Berry, Europese vice-president, Infor Retail. “Van de overnames van Starmount en Predictix tot de samenwerkingen met Whole Foods en DSW – onze bedrijfsfocus ligt op retail. Het resultaat in heel Europa is disruptief en direct. Maar we rusten niet op onze lauweren. We richten ons nu al op vraagbeheer en adresseren de inventarisatieproblemen die de industrie plagen. Hierbij worden machine learning en kunstmatige intelligentie gecombineerd zodat we de huidige progressieve retailer de volgende generatie oplossingen kunnen leveren.”

Voor meer informatie, zie: http://www.infor.com/industries/retail.

//Einde bericht

Bron: Infor

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: