Code rood in het weekend van 7 oktober

Foto:
Pixabay/CC0 Creative Common

Rotterdam, 04 Oktober 2017 /EZPress/ - Met de verwachte lachgolf die Rotterdam op 7 oktober zal treffen is het niet meer te ontkennen: Het klimaat wijzigt inderdaad naar een comedy-klimaat met de bijbehorende veranderingen. ”It’s huge", aldus Trump. In Nederland wisten we dit al langer, zegt premier Rutte.

Voorzorgsmaatregelen
Het kabinet adviseert premier Rutte om de Kop van Zuid en Katendrecht bij voorbaat al tot rampgebied uit te roepen en om adequate hulp te kunnen garanderen. "Het gevaar bij zulke grote lachgolven dicht bij elkaar is dat deze elkaar kunnen versterken. Deze versterkte lachgolven kunnen aardbevingen veroorzaken waardoor mensen van hun stoel kunnen vallen van het lachen." Verwacht wordt dat zowel premier Rutte als Koning Willem Alexander op 7 oktober de Laughterparty, vlak na de lachgolf, zullen bezoeken om te kijken wat de schade is en om de waarschijnlijk uitgeputte slachtoffers een hart onder de riem te steken. Bekijk hier het weerbericht van verslaggever Timo Peterfeef.

International Comedy Festival Rotterdam
Het International Comedy Festival Rotterdam is een internationaal comedyfestival gevestigd in Rotterdam op Katendrecht en de Wilhelminapier. Het festival is een staalkaart van bekende en minder bekende artiesten uit binnen,- en buitenland. Tijdens het festival komen diverse facetten van comedy en cabaret voorbij. Van mild tot pittig, van alternatief tot mainstream, van vloggers tot straattheater en met zowel Engels- als Nederlandstalig gesproken shows. Bij het International Comedy Festival Rotterdam kun je alle kanten op!

Algemene informatie
Datum: zaterdag 7 oktober 2017
Locatie: Rotterdam, Katendrecht & Wilhelminapier
Meer informatie: www.icfr.nl
Tickets
Dagkaart: € 30,00 incl. servicekosten
CJP Dagkaart: €25,00 incl. servicekosten

//Einde bericht

Bron: ICFR

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: