Infinity College op Campus Diemen Zuid van start

Foto:

Diemen, 12 September 2017 /EZPress/ - De nieuwe particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs op de Campus Diemen Zuid heeft een succesvolle start gemaakt. Het nieuwe schooljaar is Infinity College van start gegaan met 40 leerlingen voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi. De verwachting is dat de eerste school voor voortgezet onderwijs in Diemen gaat groeien naar maximaal 150 leerlingen.

Op de eerste schooldag op 4 september maakten de leerlingen kennis met elkaar en de docenten. De leerlingen krijgen onderwijs volgens een compleet nieuwe onderwijsaanpak, waarbij de leerlingen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau werken. Deze methode is ontwikkeld door IVIO-Wereldschool, die 70 jaar ervaring heeft met individueel onderwijs en die met afstandsonderwijs actief is in 120 landen.

Nieuwe onderwijsaanpak Infinity College slaat goed aan, leerlingen vooral uit Amsterdam en ‘t Gooi  "


Bijzonder is dat deze bewezen aanpak leidt tot een slagingspercentrage van boven de 96%. Infinity College biedt het onderwijs bovendien zeer voordelig aan. Een jaar onderwijs op havo-niveau kost bij Infinity College rond de 12.000 euro en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Het Infinity College is het schooljaar 2017/2018 begonnen met een brugklas, de onderbouw en de bovenbouw. Leerlingen kunnen zich ook aanmelden voor een versneld examenjaar of het behalen van certificaten. Door de individuele aanpak van Infinity College is het mogelijk om op ieder moment tijdens het schooljaar in te stromen. De leerlingen krijgen onderwijs in combinatie met sport en cultuur, waarvoor er op het beveiligde campusterrein verscheidene mogelijkheden en faciliteiten zijn.

//Einde bericht

bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: