Pressroom Between B.V.

Kennisbemiddelaar Between in handen van de oprichters

Foto:
Between in handen van de oprichters Menno Nieuwpoort (l) en Rein Buijtelaar (r)

Kennisbemiddelaar Between terug in handen van de oprichters

Amsterdam, 06 September 2017 /EZPress/ - Het beursgenoteerde Devoteam SA (DVT, Euronext Parijs) brengt haar meerderheidsbelang in de Nederlandse kennisbemiddelaar Between terug naar een belang van 35%. Hiermee komt 65% van de aandelen in handen van de oprichters van de snelgroeiende intermediair waarvan de omzet in 2017 naar verwachting meer dan € 200 miljoen gaat bedragen.

Between is in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van bemiddeling van externe ICT-professionals. Dagelijks werken meer dan 1.000 professionals via Between bij grote opdrachtgevers zoals provincies, universiteiten, multinationals, system integrators en een groot deel van de centrale overheid.

Algemeen directeur Rein Buijtelaar: “Between is Devoteam dankbaar voor de ruimte die is gegeven om de organisatie verder uit te bouwen. Door de snelle groei van Between en de daarmee toenemende impact van de Between cijfers op de financiële resultaten van Devoteam was de stap naar verzelfstandiging de meest voor de hand liggende keuze. We zijn verheugd dat Devoteam als aandeelhouder aanblijft. Het Europese netwerk van Devoteam blijft daardoor beschikbaar zodat verdere uitbreiding naar het buitenland mogelijk is.”

Gregoire Cayatte, CFO Devoteam: “Between is een enorm succesverhaal gebleken waarbij Between tot de best presterende bemiddelaars in Nederland gerekend kan worden. Met de nieuwe aandeelhoudersstructuur verwachten wij dat Between haar fantastische reis gaat vervolgen en met haar 2020 strategie marktleider in de Nederlandse markt wordt.”

//Einde bericht

Bron: Between

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Artikel op Between.com

Volg Between B.V.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: