Cisco en Veeam versterken partnership

Netwerkleverancier gaat optreden als reseller van availability-oplossingen van Veeam

Utrecht, 29 Augustus 2017 /EZPress/ - Cisco en Veeam versterken hun samenwerking. De twee bedrijven zijn al langer partners. Zo zijn er in de afgelopen twee jaren diverse Cisco Validated Designs (CVD’s) ontwikkeld, direct inzetbare, gevalideerde IT-platforms. Daarnaast lanceerden de twee leveranciers directe snapshot-integratie voor Cisco HyperFlex, nog steeds de eerste en enige integratie op dit moment.

Cisco en Veeam gaan nu een stap verder: Cisco neemt in oktober 2017 de producten van Veeam op in zijn wereldwijde prijslijst. Dat betekent dat klanten bij Cisco en het brede Cisco-resellernetwerk terechtkunnen voor de availability-oplossingen van Veeam.

De twee partijen spelen hiermee in op de vraag in de markt naar optimale ondersteuning bij digitale transformatie. Volgens IDC plaatst 65 procent van de Global 2000-bedrijven dit jaar digitale transformatie boven aan de strategische agenda. Daarbij is beschikbaarheid van data een eerste vereiste.

Door de samenwerking ontstaat een one-stop-shop voor klanten die terechtkunnen bij een wereldspeler in netwerktechnologie voor optimaal gevalideerde oplossingen. Voor Veeam betekent de sterkere samenwerking een betere toegang tot nieuwe markten, waaronder de overheid, wereldwijde system integrators en grote, internationale serviceproviders.

/Einde bericht

Bron: Veeam Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: