Genesys beloont Dimension Data met partneraward

Brussel, 22 Augustus 2017 /EZPress/ - Genesys, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center solutions, heeft tijdens CX17, het Europese customer experience event in Brussel van 7 tot en met 9 juni, diverse partners onderscheiden met een award. Dimension Data ontvangt de award voor de hoogste omzet in België.

Roger Beckand Verwee, senior account executive channels Benelux van Genesys: “Onze partner community is ongelooflijk belangrijk voor ons: hun kennis, ervaring en innovatief vermogen past goed bij dat van Genesys. Samen richten we ons op tevreden klanten die de beste customer experiences kunnen leveren. Dan is het mooi om één keer per jaar een aantal van deze partners in het zonnetje te mogen zetten.”

Dimension Data zorgde in 2016 voor de grootste omzet voor Genesys in België en zelfs de hele BeNeLux. Jeff de Graef, Business Unit Manager, is dan ook enorm trots. “Al meer dan tien jaar zijn wij de grootste business partner van Genesys in België en in de markt gekend om onze klanten te helpen met het ontwerp, implementatie en beheer van innovatieve CX oplossingen binnen een almaar complex wordende IT en business context. Naar ons jaarlijks benchmarkrapport, boordevol trends en ontwikkelingen binnen de CX wereld, wordt in de branche altijd uitgekeken. Onze kennis, ervaring en expertise maken dat veel grote, gerenommeerde organisaties op ons vertrouwen voor het uittekenen van hun Customer Experience strategie als één van de hoekstenen in hun digitale transformatie.”

Het Genesys Customer Experience Platform bestaat uit drie, elkaar aanvullende oplossingen die buitengewone customer experience mogelijk maken voor organisaties van iedere omvang, ongeacht de voorkeur voor cloud-gebaseerde of onpremise oplossingen. Dimension Data is reseller partner voor PureEngage, PureConnect en PureCloud by Genesys.

-PureEngage™ is de enige omnichannel customer engagement suite voor internationale bedrijven voor het leveren van concurrerende, superieure experiences en digitale transformatie op iedere schaal.

-PureConnect™ is een bewezen multichannel engagement oplossing met uitgebreide diensten voor middelgrote en grote organisaties, beschikbaar zowel onpremise als in de cloud.

-PureCloud by Genesys™ is een unified, all-in-one oplossing voor customer engagement en samenwerking voor medewerkers, die eenvoudig in gebruik is, snel toepasbaar en gebouwd voor snelle innovatie.

//Einde bericht

Bron: Genesys

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: