Pressroom DDinformatica Group BV.

Start e-factureren vergemakkelijkt met DDi eInvoiceConnect

Hoofddorp, 08 Augustus 2017 /EZPress/ - E-factureren, het digitaal versturen en automatisch verwerken van een factuur, zal in de toekomst een feit worden voor iedere organisatie. Het kabinet heeft met het bedrijfsleven afgesproken dat per 1 januari jl. alle leveranciers van de Rijksoverheid bij nieuwe inkoopovereenkomsten hun factuur elektronisch moeten indienen. Voor niet-centrale aanbestedende diensten en aanbestedende instanties zou de termijn eind 2018 zijn. Veel organisaties zijn zich hiervan bewust, maar weten niet goed waar te beginnen. DDi Information Automation Engineers heeft een softwareoplossing ontwikkeld, eIncoiceConnect, waarmee de invoering van e-facturen vergemakkelijkt wordt.

UBL facturen verwerken met DDi Transaction Robot

Er zijn verschillende formaten elektronische facturen. Het meest gebruikte is het UBL-formaat (Universal Business Language). Bestanden in dat formaat kunnen worden ingelezen door de meeste boekhoudpakketten. Een groot deel van de leveranciers verstuurt echter nog geen UBL facturen. Met eInvoiceConnect van DDi wordt iedere factuur die een organisatie binnenkomt, ongeacht het bestandsformaat, omgezet naar UBL en samen met de (originele) pdf-factuur aangeboden aan de DDi Transaction Robot (afgekort TA Robot). De TA Robot zorgt dat de facturen automatisch geboekt worden in het gebruikte ERP pakket en start vervolgens het juiste goedkeuringsproces.

Foto: Start e-factureren vergemakkelijkt met DDi eInvoiceConnect
e-factureren met DDi Transaction Robot
 

Met eInvoiceConnect kunnen leveranciers ook eenvoudig worden uitgenodigd om elektronische facturen aan te leveren. Voor beide partijen een kleine moeite met een groot effect. In de toekomst zal het factuurverwerkingsproces dan nog efficiënter kunnen verlopen.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de Cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

Volg DDinformatica Group BV.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: