Nieuwe website Hartstichting in ontwikkeling

Breda, 02 Augustus 2017 /EZPress/ - De Hartstichting is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van haar nieuwe website. De concepten zijn in de afrondende fase aanbeland. Strijdend tegen hart- en vaatziekten hoopt de Hartstichting met de realisatie voorlichting op maat te kunnen bieden voor al haar website bezoekers.

De huidige website van de Hartstichting heeft een schat aan informatie voor veel verschillende doelgroepen. Echter, het is nu lastig de juiste informatie te kanaliseren naar de relevante doelgroep. Met de nieuwe website hoopt de hartstichting voorlichting op maat te kunnen bieden aan al haar doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan hartpatiënten, donateurs of studenten. “Dat is een complex concept,” aldus Henk Rikkengaa-Wouters, projectleider vanuit TrueLime, de aangestelde partij om de website te bouwen. “De vele doelgroepen vragen een grote mate van personalisatie op de website.”

De Hartstichting heeft besloten om de nieuwe website in Kentico CMS te laten bouwen. Kentico biedt dynamische content aan de voorkant en een hoog gebruiksgemak voor editors aan de achterkant. ” De keuze voor Kentico is genomen vanwege de flexibiliteit en een hoge mate van zelf kunnen configureren. Dat gecombineerd met gebruikersgemak en een gunstige prijsstelling maakt dat Kentico het CMS systeem is voor de Hartstichting,” aldus Paul Top, Projectmanager bij de Hartstichting.

Bart Omlo, salesdirecteur voor EMEA en Latijns-Amerika bij Kentico: “Wij zijn heel blij met de keuze voor Kentico door de Hartstichting. Zij passen perfect binnen onze doelgroep als sterk lokaal merk, met een grote focus op het digitale domein, veel eisen en wensen ten aanzien van het gebruiken van online marketing zoals marketing automation en personalisatie, maar ook met een relatief klein marketing- & communicatieteam. Onze gebruiksvriendelijke en zeer complete oplossing past uitstekend bij hun behoeften en verwacht dat ze veel profijt gaan hebben van onze software.”

TrueLime is de gekozen implementatiepartner. In samenwerking met Onstuimig (concept en interacties) en Presenter (content) zijn de systeemkoppelingen en de platformen ontwikkeld. De concepten zitten in de afrondende fase, waar een testpanel van eindgebruikers meehelpt om de puntjes op de i te krijgen.

//Einde bericht

Bron: TrueLime

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: