Infinity College vestigt zich op Campus Diemen Zuid

Foto:

Amsterdam, 21 Juli 2017 /EZPress/ - De nieuwe particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs heeft definitief besloten zich op de Campus Diemen Zuid te vestigen. Met ingang van 4 september start Infinity College met 40 leerlingen voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi, voor wie de campus heel goed bereikbaar is. Omdat Infinity College de mogelijkheid biedt om flexibel in te stromen is de verwachting dat binnen een jaar het aantal leerlingen zal verdubbelen.

Particuliere school biedt mavo-havo-vwo 50% goedkoper aan  "


Volgens Infinity College is er in Nederland een groeiende behoefte aan individueel particulier onderwijs. Eerder dit jaar maakte Infinity College dan ook bekend met een compleet nieuwe aanpak voor voordelig particulier voortgezet onderwijs te gaan bieden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kennis van IVIO-Wereldschool, dat 70 jaar ervaring heeft met individueel onderwijs en afstandsonderwijs actief in 120 landen.

Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en coaches op locatie. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen op eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 96%. Infinity College biedt het onderwijs bovendien zeer voordelig aan. Een jaar onderwijs op havo-niveau kost bij Infinity College rond de 12.000 euro en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Het Infinity College begint op Campus Diemen Zuid met een brugklas, de onderbouw en de bovenbouw. Versneld examenjaar en het behalen van certificaten is ook mogelijk. De leerlingen krijgen onderwijs in combinatie met sport en cultuur, waarvoor er op het beveiligde campusterrein verscheidene mogelijkheden en faciliteiten zijn.
Op 29 juli is er een open dag op de campus. Aanmelden of een afspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek kan via www.infinitycollege.nl


//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: