Overeenstemming Hooghenraed en DELA overname Belgische portefeuille

Baarn, 17 Juli 2017 /EZPress/ - Hooghenraed Levensverzekeringen N.V. uit Baarn zal haar in België tot stand gekomen verzekeringsportefeuille overdragen aan Coöperatie DELA. Alle rechten van verzekerden blijven volledig gehandhaafd. Het gaat om een totaal van ongeveer 49.000 uitvaartpolissen van klanten uit België.

“De belangen van onze klanten staan op de eerste plaats. Door ons besluit eerder dit jaar om geen nieuwe verzekeringen meer te verkopen, zochten we naar een goede oplossing voor onze klanten. Door deze overgang zijn de belangen van onze klanten optimaal gewaarborgd”, zegt René Collé directievoorzitter van Hooghenraed.

DELA België
“Wij zijn verheugd om onze klantenbasis uit te breiden en staan met een stevige organisatie in België klaar om onze nieuwe klanten te verwelkomen en te servicen vanuit onze kantoren in Luik en Antwerpen”, aldus DELA.

Voorlopig wijzigt er voor de Hooghenraed klanten niets. DELA België neemt het beheer pas over na de definitieve closing die voorzien is in de loop van de maand oktober na definitieve goedkeuring door De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) van de transactie tussen beide verzekeraars.

Over Hooghenraed
Hooghenraed Levensverzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Ze maakt deel uit van de Conservatrix Groep. In België is Hooghenraed actief met het product Overlijdensbijstand, een uitvaartverzekering met een uitgebreide dienstverlening in bijstand die in samenwerking met Europ Assistance wordt aangeboden.

Coöperatie DELA
Coöperatie DELA werd in 1937 opgericht en heeft nu ruim drie miljoen leden. Sinds 1989 is DELA actief op de Belgische markt. Meer dan 75 jaar ervaring en deskundigheid maakt van DELA de uitvaartspecialist in België, waar zorgen voor elkaar centraal staat. DELA wil voor iedereen een betaalbare en waardige begrafenis of crematie, en nabestaanden bijstaan met raad en daad, en dit via een persoonlijke aanpak. Voor meer informatie ga naar dela.be. DELA België telt zo’n 750.000 verzekerden, 64 uitvaartcentra, crematoria en een repatriëringscentrum in Zaventem.

//Einde bericht

Bron: Hooghenraed

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: