Innovience International maakt IPTV kijken op de Pier in Scheveningen mogelijk

Tilburg, 13 Juli 2017 /EZPress/ - Naast het prachtige uitzicht en de luxe suites, kunnen gasten van Hotel De Pier Suites in Scheveningen nu zelfs midden op zee genieten van IPTV dankzij de inpandige POF netwerkverbinding OptoXSTM van Innovience International. Daarmee is een unieke prestatie verricht. De IPTV dienst werd geleverd door PLINQ.

General manager van de Pier Herman Smit is vol lof over de innovatieve POF netwerkoplossing van Innovience International: “We wilden onze gasten televisiekanalen en dus ook een betrouwbaar televisiesignaal aanbieden, maar wisten, gezien de unieke locatie van ons hotel op de Scheveningse Pier, niet goed wat hiervoor de beste oplossing was. Een grote telecomleverancier bracht ons in contact met Innovience International. Binnen één dag zorgde dit bedrijf er voor dat de installatie van het OptoXSTM POF netwerk plaatsvond, zonder dat onze gasten hier overlast van ondervonden. Inmiddels maken onze gasten naar volle tevredenheid gebruik van de IPTV’s”.

Waar glasvezel door de telecomleverancier werd aangelegd tot in de meterkast van het hotel, zorgt de OptoXSTM POF oplossing van Innovience International er vanaf dit punt nu voor dat de suites beschikken over een snelle en betrouwbare inpandige netwerkverbinding, waarbij tevens de voordelen van glasvezel optimaal worden benut.

//Einde bericht

Bron: Innovience International BV

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: