National Autowasdag op zaterdag 1 juli

Amsterdam, 28 Juni 2017 /EZPress/ - Bij een groot aantal BOVAG Autowasbedrijven in het hele land kunnen consumenten weer terecht voor de jaarlijkse Nationale Autowasdag op zaterdag 1 juli aanstaande. Thema van dit jaar is ‘Bij het BOVAG-autowasbedrijf is uw gulden een euro waard’. Ga op zoek naar de ouwe sokken in huis of keer de matrassen om, want bij een aantal BOVAG-autowasbedrijven is de ouderwetse gulden voor een dag weer een betaalmiddel en bij een enkele wasstraat kun je zelfs ook met Antilliaanse guldens betalen. Sowieso is het bij alle deelnemers op 1 juli groot feest met diverse acties en voordeeltjes. Informeer bij de deelnemende bedrijven welke acties op de locaties gelden..

Zaterdag Autowasdag
Al jaren is zaterdag de dag waarop de auto gewassen wordt. Vaak voor de deur, maar veel sneller, schoner, deskundiger en leuker is het natuurlijk om de auto te (laten) wassen bij een professioneel autobedrijf. En het is ook nog eens milieuvriendelijker omdat het water gerecycled wordt, slib opgevangen en er gebruik gemaakt wordt van verantwoord shampoos.

Deelnemers
BOVAG-Autowasbedrijven verspreid over het hele land doen mee met de Nationale Autowasdag 2017 op zaterdag 1 juli. Er zit er dus altijd wel eentje bij u in de buurt.

Informatie: http://tinyurl.com/ydfxz7fr

//Einde bericht

Bron: BOVAG

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: