Interconnect IaaS opgenomen in Cloud Brokerage Services van CloudMerge

`s-Hertogenbosch, 21 Juni 2017 /EZPress/ - CloudMerge – onderdeel van Quanza - levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Brokerage Services: één centraal loket voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur en het verzorgen van continuous delivery. Op basis van de zeer hoge betrouwbaarheid is Internet Service Provider Interconnect nu ook toegevoegd aan het portfolio van partners van deze platformonafhankelijke speler.

CloudMerge Business Unit Manager Robèr van den Brink vertelt het proces: “Wij zoeken goede partners met een sterke propositie, met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Een grote klant van ons wilde een volledige disaster recovery omgeving bij een tweede partij. Hun huidige aanbieder heeft twee fysiek gescheiden datacenters, maar is dus wel maar één leverancier.” CloudMerge ging naar aanleiding van deze criteria op zoek naar een volledig onafhankelijke tweede partij, hun oog viel al snel op Internet Service Provider Interconnect, met twee eigen high-end datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. “Na deze eerste positieve ervaring hebben we Interconnect direct opgenomen in ons portfolio.”

Maximale disaster recovery
Van den Brink legt uit, “Een high-end infrastructuur vind je normaal gesproken vaak in Rotterdam en Amsterdam. Bij Interconnect staan alle lichten op groen: high-end faciliteiten, een uitstekende staat van dienst en ook nog eens een echt fysieke afstand van de Randstad: maximale disaster recovery! De producten en kennis zijn bij Interconnect heel goed, maar ook vanwege de fysieke afstand hebben wij Interconnect nu voortaan opgenomen in ons adviestraject.” Commercieel directeur van Interconnect Rob Stevens is blij met deze nieuwe partnership. “CloudMerge is echt een begrip in de markt. Hun kwaliteit zit hem in de platform-onafhankelijke adviezen, op basis van hoogstaande criteria selecteren zij hun partners. Dat wij hier nu deel van uitmaken, is een beloning voor het feit dat wij tot de grootste cloud providers van Nederland behoren.”

Data soevereiniteit
Juist ook omdat klanten tegenwoordig erg staan op de privacy van hun data in combinatie met de op komst zijnde GDPR (AVG), kan CloudMerge hier vanuit Interconnect met een gerust hart een advies uitbrengen. “Data soevereiniteit is voor ons cruciaal, dit is bij Interconnect een vast gegeven.” Aldus CloudMerge.

Cloud Connectiviteit
Nu deze connectie tussen CloudMerge en Interconnect er is, kunnen vanuit de datacenters van Interconnect koppelingen worden aangeboden aan alle publieke cloud aanbieders. De kracht van deze koppelingen met CloudMerge zit hem in de groeiende vraag naar hybride en multi-cloud oplossingen, aldus Van den Brink: “Ons ecosysteem omvat alle bekende datacenters en publieke clouds, wat reikt tot aan on premises omgevingen.”

//Einde bericht

Bron: Interconnect Services B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: