Zomer van de kennis bij Places to work

Almere, 19 Juni 2017 /EZPress/ - In juli en augustus wordt Places to work omgedoopt tot Places to learn. Twee maanden lang valt er iedere dag iets te leren. Van een workshop social media, braintraining, masterclasses programmeren tot een cursus 3D printen en een bootcamp ondernemen.

Op 30 juni starten we met een openingsmoment in aanwezigheid van wethouder Mark Pol. Daarna, in de eerste zeven weken (juli en augustus) geven bedrijven een kijkje in de keuken met een korte presentatie of workshop. De meeste Business Meet-ups zijn gratis. Ook is er dan al elke week één Kennis- en Netwerklunch. De zomer van de kennis wordt op 25 augustus afgesloten met een afterparty.

In de Zomer van de Kennis kiezen we niet voor schoolse lesmethoden, vakliteratuur of peperdure seminars. Kennis en kennisuitwisseling moeten laagdrempelig, leuk en toegankelijk zijn. Mensen ontmoeten en ervaringen delen moet gemakkelijk zijn. En daarom zijn de kosten laag.

De zomer van de kennis wordt georganiseerd in samenwerking met de business summer school en de ondernemers en professionals van Mediamere, De Computerdienst, Big Data Value Center, Sandler, IPSupply, Dezzel, eProcureManpower, Devion, Second2New, MKB Technofonds, Flynth, Atlantic Crossings en Places to learn.

Inmiddels is een aantal bootcamps en worshops al volgeboekt.

//Einde bericht

Bron: Verenigde Ideeën Compagnie

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: