23 juni grote haringparty op Urk

Foto:

Urk, 08 Juni 2017 /EZPress/ - Als vervolg op het geslaagde Flevopenningen Ondernemersgala op Urk op 19 mei organiseert de Stichting Flevopenningen op 23 juni eveneens op Urk de tweede provinciebrede Haringparty! Het grote evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Flevoland Werkt!, VNO-NCW Flevoland en de gemeente Urk. Dit jaar valt de Haringparty samen met de regiobijeenkomst van VNG. Naast ondernemers uit Flevoland zullen er ook dan ook veel bestuurders en politici aanwezig zijn.

Banenafspraak
Het is de tweede keer dat er in Flevoland een provinciebrede haringparty wordt georganiseerd. Het wordt speciaal georganiseerd voor ondernemers en bestuurders uit Flevoland. Het centrale thema van de Haringparty is ook dit jaar de Banenafspraak, die tot doel heeft om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te krijgen.

Als vervolg op het geslaagde Flevopenningen Ondernemersgala op Urk op 19 mei organiseert de Stichting Flevopenningen op 23 juni eveneens op Urk de tweede provinciebrede Haringparty! "


Aanmelden
Aanvang van de Haringparty is 16:00 uur. Adres: Restaurant De Taverne, Burgemeester J. Schipperkader 8, Urk. Trek in een lekkere haring? En wilt u netwerken met politici, bestuurders en ondernemers uit Flevoland? Aanmelden kan op de website: flevolandwerkt.info

//Einde bericht

Bron: Flevpenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Haringparty 2017 FlevolandDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: