Pressroom Hart Voor De Zaak

Koninklijke Saan: Erkende Project Verhuizer van het Jaar

Foto:
Voorzitter Erkende Project Verhuizers Eric Sens (rechts) reikt Award Erkende Project Verhuizer van het jaar 2017 uit aan Jorien Stoop, Key account manager verhuizen bij Koninklijke Saan.

Zoetermeer, 24 Mei 2017 /EZPress/ - Verhuisbedrijf Koninklijke Saan uit Diemen is bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar. De award werd uitgereikt op dinsdag 22 mei tijdens de jaarlijkse vakbijeenkomst van de Erkende Project Verhuizers.

Verhuisbedrijf Koninklijke Saan uit Diemen is bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar "


Dit is een groep Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en organisaties. In 2013 stelden zij een prijs in om positieve aandacht te geven aan het vakmanschap, dat nodig is om een succes te maken van grootschalige, risicovolle en ingewikkelde verhuizing.

Volle inzet
De prijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten, waaronder kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten zijn de jury
Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2017: Koninklijke Saan, een bedrijf met een trotse traditie (van meer dan 120 jaar) in logistieke dienstverlening.

Einde bericht

Bron: Hart voor de Zaak

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Interview Koninklijke Saan
Website Erkende Project Verhuizers
website Keurmerk EPV

Volg Hart Voor De Zaak



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: