Custom Connect lanceert Cloud Application Performance service

Amsterdam, 05 Mei 2017 /EZPress/ - Custom Connect, wereldwijd een van de weinige onafhankelijke en carrier-neutrale connectivity providers, lanceert de CC Cloud Application Performance service (CC CAP). CC CAP geeft ondernemingen via een enkele poort en met gegarandeerde bandbreedte toegang tot meerdere clouds. Pricing is vast, voorspelbaar en transparant.

Olav van Doorn, CEO van Custom Connect: “Alles gaat naar de cloud. We zien het als onze missie om de prestaties van de cruciale cloud applicaties van onze klanten te waarborgen. Wij maken ons los van de rest van de sector die zich concentreert op hun eigen ‘cloud eilanden’ in plaats van de overall cloud network performance van global enterprises veilig te stellen. Met CAP krijg je volledige controle over je wereldwijde interconnected clouds, met gegarandeerde prestaties voor een vaste en transparante prijs.”

Custom Connect’s CTO Rutger Bevaart: “Met Custom Connect’s nieuwste service, de CC Cloud Application Performance, kunnen innovatieve bedrijven nu aansluiten op elke afzonderlijke cloud service in de wereld via één enkele poort, hun wereldwijde cloud connecties managen met één enkele partner en rekenen op gegarandeerde bandbreedte met end-to-end application performance. Cloud connectie was nog nooit zo gemakkelijk.”

//Einde bericht

Bron: Custom Connect

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: