Infinity College laat ouders en leerlingen vestigingslocatie meebepalen

Foto:

Amsterdam, 02 Mei 2017 /EZPress/ - Infinity College start in Amsterdam met het bieden van betaalbaar particulier voortgezet onderwijs. Bij de keuze van de schoollocatie laat Infinity College zich adviseren door ouders en toekomstige leerlingen. Tijdens de opendagen die op 12 en 13 mei op de Campus Diemen Zuid worden gehouden kunnen belangstellenden alvast kennismaken met de nieuwe particuliere school.

Verschillende locaties in beeld
Infinity College heeft op dit moment diverse schoollocaties op het oog in en aan de rand van Amsterdam. Sjoerd Veltman, initiatiefnemer van Infinity College zegt: “De definitieve beslissing waar wij ons gaan vestigen, zullen wij op korte termijn nemen. Wij vinden de mening van ouders en leerlingen belangrijk en betrekken hen graag in het keuzetraject.”

Tijdens de open dagen zal Inifinity College meerdere locaties presenteren. De door de school geselecteerde locaties kenmerken zich onder meer door een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ook een veilige omgeving nabij een park of sportpark en flexibel in te richten lesruimtes is van belang. Veltman: “Op dit moment hebben we schoollocaties op het oog in Amsterdam West, Amsterdam IJburg en op de Campus Diemen Zuid.”

Betaalbaar particulier onderwijs
Het Infinity College, voor betaalbaar voortgezet onderwijs van brugklas tot en met het eindexamenjaar op mavo-, havo- en vwo-niveau, is een samenwerking met IVIO Wereldschool uit Lelystad. IVIO-Wereldschool heeft 70 jaar ervaring met individueel onderwijs en is met afstandsonderwijs actief in 120 landen. Op basis van de kennis en ervaring van IVIO-Wereldschool biedt Infinity College leerlingen individuele aandacht met docenten en coaches op locatie. Daardoor is het mogelijk om leerlingen op eigen tempo en eigen niveau te laten werken.

Infinity College berekent dat een jaar onderwijs op havo-niveau rond de 12.000 euro per jaar gaat kosten wat ongeveer 50% lager is dan bij het huidige particuliere onderwijs. Hierdoor komt particulier voortgezet onderwijs binnen het bereik van een grote groep leerlingen.

De Infinity College open dagen zijn op 12 en 13 mei op de Campus Diemen Zuid. Adres: Dalsteindreef 141, 1112 XJ Diemen. Meer informatie en aanmelden via www.infinitycollege.nl

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: