App ontwikkelaar Concapps richt haar pijlen op de assurantiemarkt met nieuw label Assurantie Apps

`s-Hertogenbosch, 04 April 2017 /EZPress/ - Concapps, marktleider in Nederland in het ontwikkelen van branded mobile apps voor ondernemers, start een nieuw label; Assurantie Apps. Met deze apps heeft iedere intermediair zijn eigen app in de appstore waarmee klanten schade kunnen melden, wijzigingen kunnen doorgeven, direct toegang hebben tot de klantmap, veelgestelde vragen kunnen raadplegen en allerlei andere handige informatie snel bij de hand hebben.

Directeur Hans Donkers licht toe: “In de markt van verzekeraars en verzekering intermediairs zijn de laatste jaren veel technologieontwikkelingen. Intermediairs moeten zich meer onderscheiden op het gebied van dienstverlening en klantgerichtheid. Zeker in de wereld van schadeverzekeringen verwachten klanten altijd en overal geholpen te worden. Als er schade is wil men deze direct kunnen melden en de juiste informatie bij de hand hebben. Daarnaast wil men ook vragen kunnen stellen of altijd en overal wijzigingen kunnen doorgeven. Bijvoorbeeld bij het kopen of verkopen van een auto, een geboorte of andere belangrijke wijzigingen. Dit kan al bij grote verzekeraars. Belangrijk dus voor intermediairs om hier in mee te gaan.”

Iedere tussenpersoon zijn eigen “schade app” in de appstore.
“In onze organisatie kwamen al regelmatig vragen van partijen uit de assurantie markt. Uit deze vragen bleek dat het voor assurantietussenpersonen belangrijk is om een eigen app te hebben en zo het eigen merk en toegevoegde waarde goed te communiceren. Daarnaast kwamen er steeds meer vragen voor mobiele formulieren, mede omdat grote verzekeraars dit gingen aanbieden. Dit, in combinatie met het herstellende vertrouwen in de markt, heeft ons doen besluiten om een separaat label en positionering te starten in de markt van het verzekering intermediair.”

“Met ons platform kunnen wij snel een op maat gemaakte app samenstellen voor iedere tussenpersoon. Omdat niet iedere partij hetzelfde is, kunnen ze op basis van onze bouwstenen zelf bepalen wat ze in hun app willen aanbieden. Geen probleem dus om hypotheek-, makelaar-, of bankdiensten toe te voegen aan de app. Omdat apps moeten aansluiten op het primaire proces geloven wij in koppelingen en hebben ons hierin gespecialiseerd. Wij zijn dan ook inmiddels met meerdere marktpartijen in gesprek zoals softwareleveranciers en service providers om met hen deze koppelingen te ontwikkelen. Wij verwachten dan ook dit jaar al enkele honderden apps te gaan produceren binnen de markt.”

//Einde bericht

Bron: Concapps

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: