Pitteloo Capital neemt 20% belang in Fairfield Training & Coaching

Kapitaalsinjectie voor verdere ontwikkeling opleidingsprogramma

Almere/Eindhoven, 28 Maart 2017 /EZPress/ - Het Flevolandse Pitteloo Capital heeft een 20% belang genomen in het Eindhovense Fairfield Training & Coaching. Financiële details van de deelneming zijn niet bekend gemaakt.

Fairfield is een landelijke opleidings- en trainingsinstelling die zich met opleidingsprogramma’s richt uitvoerende medewerkers en operationeel leidinggevenden. De belangrijkste opdrachtgevers bevinden zich in de schoonmaakbranche. De kapitaalsinjectie van Pitteloo zal gebruikt worden om het curriculum van Fairfield verder te ontwikkelen.

Fairfield beschikt over een volledige MBO-accreditatie en verzorgt MBO-opleidingen in de sectoren economie, handel, logistiek en de facilitaire dienstverlening. De activiteiten sluiten goed aan bij de Pitteloo gelieerde onderwijsinstelling IVIO. De kennis en ervaring van Fairfield zal dan ook worden gebruikt om de MBO-opleidingen van IVIO verder te ontwikkelen, zodat deze aan een bredere klantengroep aangeboden kunnen worden.

Pitteloo Capital investeert in veelbelovende ondernemingen. De focus ligt daarbij op de terreinen educatie, informatie, advisering/detachering, marketing en uitgeven. IVIO biedt met IVIO Wereldschool afstandsonderwijs aan Nederlandse kinderen in het buitenland. Daarnaast biedt IVIO@school in samenwerking met het reguliere onderwijs maatwerkoplossingen voor individuele leerlingen met specifieke behoeften. Voorts is IVIO-Opleidingen actief in de volwasseneneducatie en in de inburgering.


//Einde bericht

Bron: Pitteloo

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: