Think and Go start nieuwe digitale divisie met NewFusion!

Foto:

Sint-Stevens Woluwe, 29 Maart 2017 /EZPress/ - Think and Go heeft vandaag aangekondigd zijn dienstenaanbod, (Field Sales, Merchandising, Brand Activation & Ousourcing/Headhunting) verder uit te breiden met een Digital Marketing Service.

Samenwerking Think and Go – NewFusion
Steeds meer Brands & Retailers kiezen voor een omnichannel strategie waarbij de consument via meerdere online en/of offline verkoopkanalen bediend kan worden. Binnen een omnichannel strategie staat de klant centraal. Hij maakt geen onderscheid tussen een online of offline verkoopkanaal maar kiest voor de aankoop voor een bepaalde retailer of een bepaald merk. Afhankelijk van het tijdstip, de locatie en zijn doelstelling (oriënteren, informeren, kopen) kiest de klant zelf het verkoopkanaal dat op dat ogenblik het best bij hem past. Het is hierbij uitermate belangrijk dat de klant moeiteloos kan switchen tussen de verschillende kanalen. Digitale marketing via de smartphone zal hierbij een sleutelrol spelen! Dit apparaat is het toestel bij uitstek om beide werelden (online & offline) met elkaar te verbinden.

Binnen het online segment zijn we al vergevorderd in het in kaart brengen van de noden van de consumenten. We weten wat ze zoeken, we weten waar ze het gaan zoeken en we weten hoeveel keer ze het gaan zoeken. Hierdoor kunnen we het gedrag van onze klant beginnen voorspellen en kunnen we anticiperen op zijn noden. Maar wat weten we vandaag van de offline klanten? Hoe kunnen we de link leggen tussen online gedrag en offline aankopen?

Think and Go heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met NewFusion. De bedrijven combineren de kennis van retail met creatieve & technologische kennis! Beide bedrijven gaan exclusief samenwerken binnen het Consumer Electronic segment, de DIY sector, de speelgoed- & retailsector.

“2017 zal ons opnieuw een hoop nieuwe opportuniteiten bieden! Binnen onze huidige activiteiten zal er een verdere digitalisering plaatsvinden. Daarnaast zullen we samen met NewFusion bouwen aan nieuwe diensten die de omnichannel strategie van onze klanten en retailers zal helpen ondersteunen, zowel online als op de winkelvloer. Deze creatieve en technologische injectie zal ons extra troeven bieden om ons te blijven onderscheiden van onze concurrenten.” aldus Wim Wauters, Managing Partner Think and Go.
“We leven in een digitale wereld, waar alles steeds sneller en sneller gaat. Onze consumenten zijn aan het veranderen maar ook onze markt & approach verandert. We moeten dus voorbereid zijn op de toekomst. Door technologie te gaan combineren met marketing kan je mooie , innovatie en leuke toepassingen maken die de consument van morgen makkelijk kan bereiken. Door de retail ervaring van Think & Go te combineren met technolgische en creative skills van NewFusion maken we samen van dit nieuwe verhaal een succes!”, aldus Vincent Nys, CEO NewFusion

Over Think and Go
Think and Go is een field marketing bedrijf actief in de Benelux sinds 1997. Het bedrijf biedt volgende services aan: Brand Activation (sampling, demonstraties, street-events, hostessen & informanten), Merchandising (campagne merchandising, dedicated en multibrand projecten), Outsourcing & Headhunting (focus op Sales, Marketing & Administratief personeel). Think and Go heeft een ruime portefeuille aan nationale & internationale klanten actief binnen het CES, TOYS, DIY, FMCG en retail kanaal. Een team van 110 medewerkers staat dagelijks paraat voor onze partners! Together we make the difference!

Over Newfusion
NewFusion is een Digital Marketing Agency dat actief is sinds 2013. Het bedrijf maakt hoog technologische oplossingen voor brands en events. Op deze manier wordt er een brug gemaakt tussen marketing & technologie. Zo hebben ze tevens in hun jonge bestaan al grote nationale & internationale klanten en projecten verworven. Een team van 12 medewerkers zorgt dagelijks voor de goede uitvoering.

//Einde bericht

Bron: Think and Go

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Think and Go



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: