Kunstcongres podium voor creatievelingen met arbeidsbeperking

Foto:

Almere, 21 Maart 2017 /EZPress/ - Op maandag 27 maart 2017 vindt in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) in Almere het Kunstcongres Midden plaats. Het is een dag speciaal voor beeldende kunstenaars met een arbeidsbeperking, die woonachtig zijn in Noord-Holland-Noord, Groot Amsterdam, Gooi en Vechtstreek, Amersfoort, Utrecht en Flevoland.

Het doel van het Kunstcongres is participatie en talentontwikkeling. Het Kunstcongres is gericht op kunstzinnige Wajong-, WIA- en WAO-uitkeringsgerechtigden en personen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak.

Tijdens het evenement exposeren de deelnemers een beeldend kunstwerk. De gebruikte techniek maakt niet uit: fotografie, beeldhouwwerk, schilderkunst, etc. Deelnemers gaan nauw samenwerken met kunstprofessionals (buddy`s - sparringpartners) die meedenken in talentontwikkeling. De kunstprofessionals gaan in kleine groepen met de creatievelingen aan de slag, geven feedback op de werken, delen kennis en denken mee hoe er nieuwe stappen gezet kunnen voor verdere ontwikkeling. Voorts is er een workshop en een netwerk- en informatiemarkt.
Projectleider Inclusie van het Van Abbemuseum geeft een inspiratielezing over de meerwaarde van inclusie. De kunstcommissie maakt 3 winnaars bekend die samen met de publiekswinnaar mogen exposeren in een rondreizende tentoonstelling in de regio.

Meer info: https://perspectief.uwv.nl/kunstcongres/kunstcongres-midden

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Alles over het Kunstcongres in Almere



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: