iUsed Store vernieuwt webshop

Nieuwegein, 07 April 2016 /EZPress/ - iUsed Store heeft zijn webshop vernieuwd door de website en service te verbeteren. De website (iused.nl) heeft een betere informatievoorziening en biedt de mogelijkheid om een refurbished Apple computer naar eigen wens te upgraden. Bovendien worden bestellingen (direct uit eigen voorraad) gratis verzonden met behulp van PostNL PakjeGemak.

iUsed Store heeft de productinformatie op de website sterk verbeterd. De productspecificaties zijn uitgebreid omschreven en ondersteund door video’s van algemene productpresentaties. De website bevat tevens een video met uitleg over de beoordeling van de tweedehands Apple computers door middel van sterren. De meest unieke verandering die iUsed Store heeft doorgevoerd is de mogelijkheid tot het upgraden van het werkgeheugen, de interne harde schijf en het besturingssysteem van geselecteerde modellen. Op deze manier kunnen klanten een refurbished Mac naar eigen wens samenstellen.

Al jaren pleit iUsed Store voor de directe beschikbaarheid van het online assortiment. Alle producten zijn volledig getest en voorzien van een ‘schone’ installatie van OS X, voordat ze op de website gepubliceerd worden. Hierdoor zien klanten alleen de producten die per direct beschikbaar zijn en kan een goede kwaliteit worden gegarandeerd. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om bestellingen, die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag te verzenden. De service is nu verbeterd door het aanbieden van gratis verzending binnen Nederland en België en gebruik te maken van PostNL PakjeGemak. Hierdoor kunnen klanten zelf bepalen waar en wanneer het pakket in ontvangst wordt genomen.

De klantbeoordelingen via TrustPilot zijn voor iUsed Store zeer waardevol geweest voor het vernieuwen van de webshop. Inmiddels hebben ruim 1.000 klanten een review geschreven en iUsed Store als ‘Uitstekend’ beoordeeld met een 9.1 gemiddeld.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: