Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Verkoop AutoSlaap Trein voor Seizoen 2015 van start!

Delft, 14 November 2014 /EZPress/ - De verkoop van de AutoSlaaptreinen seizoen 2015 is van start gegaan. Er kan gereserveerd worden via de website www.autoslaaptrein.nl of via het reisburo.

Ook in 2015 rijden de AutoSlaap Treinen weer naar Livorno in Toscane, Alessandria in Noord-Italië en Koper in Slovenië.
Het seizoen start op 1 mei met de meivakantie en eindigt in de eerste week van oktober.
Naast auto’s en motoren, zal er in 2015 meer aandacht geschonken worden aan het meenemen van fietsen met de AutoSlaap Trein. Hier is steeds meer vraag naar gezien de groei de afgelopen seizoenen. Het aantal fietsplaatsen per vertrek en bestemming is daarom ook uitgebreid.

Ook passagiers zonder voertuig zullen in 2015 beter bediend worden. Deze passagiers kunnen nu ook op- en uitstappen in Milaan (station Lambrate) en in Ljubljana in Slovenië. Dus ook zonder auto of motor kun je nu slapend naar je vakantiebestemming reizen en gebruik maken van de faciliteiten en het comfort van de AutoSlaap Trein.

Vanwege het wegvallen van DB AutoZug in Duitsland zal de AutoSlaap Trein zich ook nadrukkelijker op passagiers in de grensstreek gaan richten. Er is naast een Nederlandse en een Engelstalige website nu ook een Duitstalige versie gelanceerd. (www.autozugholland.de)

De vertrek- en reistijden voor 2015 zijn geoptimaliseerd. Alle vertrekken voor alle bestemmingen zijn op vrijdagmiddag vanuit ’s Hertogenbosch en de aankomsten op de bestemming op zaterdagochtend.
In het restauratierijtuig aan boord wordt er nu ook naast het bijzonder populaire 3-gangenmenu ’s ochtends koffie met appeltaart geserveerd om meer passagiers de kans te geven van het fraaie restauratierijtuig gebruik te maken.

Voor een aantal vertrekken tot half Juli bestaat er de mogelijkheid om te profiteren van een aanbieding waarbij de auto, motor of fiets op de terugreis gratis mee terug reist. Passagiers betalen dan alleen voor hun coupé.
Tijdig reserveren is aan te bevelen want de AutoSlaap Treinen zijn nog steeds erg populair en de capaciteit beperkt.
Klanten die graag gebruik maken van deze aangename wijze van reizen zijn ouderen die op zien tegen de lange reis met de eigen auto en overvolle wegen, motorrijders die graag ter plaatse willen toeren maar niet kilometers snelweg willen afleggen, bezitters van oldtimers en cabrio’s en in het hoogseizoen veel families met kinderen. Daarnaast zijn er ook nog steeds veel klanten met vliegangst die zich graag, met auto en al, laten rijden.

//Einde bericht

Bron: Euro Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: