Pressroom Zetacom

Autodealers Stern Groep N.V. over op hosted telefonie

Foto:

Toekomst van de telefonie: niet investeren, maar betalen per maand

Zoetermeer, 02 September 2014 /EZPress/ - Stern Groep N.V., met 120 vestigingen de grootste autodealer van Nederland, kiest voor de hosted telefonie-oplossing Zetacom Voice. Deze nieuwe dienst, gebaseerd op het Mitel telefonieplatform, is het antwoord van telecom- en ICT-dienstverlener Zetacom op de groeiende vraag in de markt naar oplossingen waarbij de klant geen vaste centrale meer in huis heeft en betaalt per maand. ‘Met deze oplossing worden we maximaal ontzorgd, is de bereikbaarheid gegarandeerd en groeit de telefonie flexibel met ons mee. Op deze manier kunnen we de beste resultaten behalen’, aldus Richard Moeliker, ICT Manager van Stern. Het unieke van de Zetacom Voice oplossing is dat niet alleen de basistelefonie wordt geleverd uit de cloud, maar ook zaken als een professioneel contact center en geïntegreerde draadloze toestellen voor alle locaties.

Hosted telefonie
Zetacom Voice biedt dezelfde functionaliteiten als een gewone telefooncentrale, maar dan vanuit de cloud. Dit wil zeggen dat de eindgebruiker geen vaste centrale meer nodig heeft binnen de eigen organisatie en daardoor dus geen zorgen meer heeft over bijvoorbeeld updates, upgrades of storingen. Hier wordt door Zetacom automatisch op geanticipeerd. Daarnaast hoeft de klant geen (grote) eenmalige investeringen te doen, maar betaalt hij per maand een vast bedrag per gebruiker. Hij kan eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen, al naar gelang de behoefte. Door de flexibiliteit en kostenbesparing die een hosted dienst biedt, is dit voor steeds meer organisaties een ideale telefonieoplossing. De constante Nederlandse internetverbindingen, het gebruik van meerdere servers en de uitgebreide beveiligingsinrichting binnen de professionele datacenters, maakt dat de betrouwbaarheid van de oplossing verder gaat dan een vaste, eigen telefooncentrale.

Stern
Stern Groep N.V. is Nederlands grootste autodealer. Het bedrijf hanteert verschillende merken en houdt zich daarnaast bezig met autolease en -verhuur en (financiële) mobiliteitsproducten. Er werken zo’n 2000 mensen verspreid over 120 vestigingen. Voor meer informatie: www.stern.nl

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom is gespecialiseerd in het implementeren van innovatieve tele- en dataoplossingen, waaronder telecommunicatiesystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuren en –beveiliging, en hosted en cloud diensten. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (trainingscentrum) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de overheid, industrie, dienstverlening, horeca, gezondheidszorg en transportsector, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Links:
Zetacom
Stern Groep N.V.
Mitel

Volg ZetacomDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: