Qics software wederom gecertificeerd als officiële Exact Add On

Katwijk, 04 Juli 2013 /EZPress/ - QicsPlanner, QicsTime en QicsAnalytics zijn door Exact wederom gecertificeerd als officiële Add On. Met de hernieuwde certificering geeft Exact aan dat de producten van Qics voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Exact stelt aan oplossingen die als Add On op Exact producten worden aangeboden.

De Qics producten hebben allemaal een integratie met Exact Globe, Exact Synergy en/of Exact Online.
•Met QicsPlanner kunt u eenvoudig medewerkers inplannen op projecten. U krijgt snel inzicht in capaciteit en bezetting en houdt grip op de voortgang van projecten. QicsPlanner wisselt gegevens uit met het product Synergy van Exact, waardoor de afspraken uit de agenda van Synergy beschikbaar zijn in QicsPlanner en QicsPlanner de agenda’s in Synergy en MS Outlook bijwerkt.

•QicsTime stroomlijnt het hele proces van urenregistratie en -facturatie van dienstverlenende organisaties zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus. De software integreert met Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, QicsPlanner en QicsAnalytics, maar kan ook stand-alone gebruikt worden.

•QicsAnalytics stelt u in staat om moeiteloos geconsolideerd te rapporteren. De gegevens uit verschillende Exact Globe administraties, Exact Synergy (Enterprise), QicsTime en eventueel uw eigen database(s) worden samengevoegd in één centrale database, het datawarehouse. U kunt eenvoudig zelf rapportages of analyses uitvoeren op de gegevens in het datawarehouse.

Eddy Plasier, commercieel directeur van Qics; “De vernieuwde certificering voor onze producten is geen verassing. De integratie tussen de producten van Qics en Exact heeft zich in het verleden meermaals bewezen, daarnaast bieden onze producten een duidelijke aanvulling op de Exact software.”

De certificeringsrapporten die Exact heeft uitgegeven kunnen gedownload worden op www.qics.nl/exactcertificering.

//Einde bericht

Bron: Qics

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: