Qics bouwt Scribe Connector voor Exact

Katwijk, 26 Juni 2013 /EZPress/ - Voor Exact gebruikers die gegevens willen uitwisselen met andere softwarepakketten via Scribe, heeft Qics de Scribe connector voor Exact Globe en Exact Synergy gebouwd. Deze connector zorgt ervoor dat data eenvoudig uitgewisseld kunnen worden tussen Exact Globe/Synergy, Microsoft CRM, Salesforce.com en/of de eigen database.
Met de connector voor Exact Globe en Exact Synergy hoeven de gegevens slechts één keer te worden vastgelegd. De connector zorgt er vervolgens voor dat de data netjes worden bijgewerkt in de gekoppelde pakketten. Dit bespaart veel tijd en voorkomt bovendien fouten. De connector stelt u in staat om bijvoorbeeld Microsoft CRM of Salesforce.com te koppelen met Exact.

Voor het bouwen van de connector is gebruik gemaakt van het Scribe online IPaaS platform. Het voordeel hiervan is dat één connector kan worden gebruikt in koppelingen met talloze andere pakketten en dat het platform zelf in de cloud draait. U bent in staat om uw gehele bedrijfsvoering met cloud services in te richten, inclusief de integratie van deze services. Een bijkomend voordeel is dat, bij het vervangen van een applicatie, niet meteen alle koppelingen vervangen moeten worden, maar alleen de connector van de betreffende applicatie.

De Qics connector voor Exact Globe en Exact Synergy is verkrijgbaar via de Scribe marketplace en aan te schaffen in combinatie met andere connectoren. Kijk voor meer informatie op www.qics.nl/scribe

//Einde bericht

Bron: Qics

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: