Pressroom DDinformatica Group BV.

Koppeling DDi Factuur met INCONTO gerealiseerd

Krachtige e-Procurement oplossing

Hoofddorp, 12 Juni 2012 /EZPress/ - DDi Development heeft een technische koppeling gerealiseerd tussen haar product DDi Factuur en INCONTO van inkoopspecialist Emeritor. Daarmee is een krachtige e-Procurement oplossing ontstaan voor de optimale controle en optimalisatie van het inkoop- en factuurverwerkingsproces.

Door de naadloze koppeling van DDi Factuur met INCONTO worden de bedrijfsprocessen rondom inkoop en factuurafhandeling niet alleen met elkaar geïntegreerd, en zodoende nog beter op elkaar afgestemd, door de geautomatiseerde verwerking verlopen de processen ook nog eens sneller, efficiënter en zijn deze optimaal te managen. De eerste klanten hebben de e-Procurement oplossing inmiddels succesvol in gebruik genomen.

Vorige maand meldde DDi al dat zij haar 30e koppeling heeft gerealiseerd tussen DDi Factuur en een financiële applicatie voor de automatische verwerking voor inkoopfacturen. Dankzij de koppeling met INCONTO is het nu tevens mogelijk om het factuurverwerkingsproces te koppelen aan het inkoopproces.

Later deze maand tonen DDi en INCONTO de werking en voordelen van deze e-Procurement oplossing tijdens de workshop Administratieve organisatie: van Papier Naar Digitaal”. Voor de sessies op 20 en 27 juni zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie hierover is te vinden op http://ddi.nl/workshops-administratieve-organisatie/.

Over DDi Factuur
DDi Factuur is de standaard oplossing van DDi Document Software om inkoopfacturen snel, foutloos en volledig geautomatiseerd te verwerken. Via een koppeling met het gebruikte financiële systeem wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Over INCONTO
INCONTO is een toonaangevende oplossing op het gebied van inkoop- en contractmanagement software. INCONTO maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Over DDi Document Software
DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.

//einde bericht

Bron: DDi Document Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu


Volg DDinformatica Group BV.
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: