Pressroom Interieurdeal.com

Vernieuwing in interieurbranche

Den Haag, 05 Juni 2012 /EZPress/ - Herkent u de situatie dat u gaat verhuizen of gaat verbouwen en u uw interieur wilt aanpassen? Een mooie nieuwe vloer, raamdecoratie of buitenzonwering bestellen en u weet niet waar u dit het beste kunt doen? Interieurdeal.com heeft de oplossing voor u! Vanuit de luie stoel kunt u op elk gewenst moment gratis en vrijblijvend offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken van de betere woninginrichters en specialisten uit uw regio.

Wat is Interieurdeal.com?
Interieurdeal.com is een “gesloten” offertesysteem dat is opgezet om u als opdrachtgever gratis en vrijblijvend offertes aan te laten vragen voor nieuw aan te schaffen interieur, exterieur en meubelstoffering. Interieurdeal.com heeft door jarenlange ervaring in de interieurbranche een systeem kunnen ontwikkelen, waarin alle benodigde onderwerpen aan bod komen om snel en gericht offertes aan te kunnen vragen, te ontvangen en te vergelijken.

Hoe werkt Interieurdeal.com?
Als opdrachtgever plaatst u een interieuropdracht op Interieurdeal.com. Het systeem van Interieurdeal.com neemt u aan de hand mee wat de interieurwinkels en/of specialisten van u willen weten door middel van teksten, afbeeldingen en adviezen. Deze informatie wordt geplaatst op uw account als een offerteaanvraag. Vervolgens worden er offertes aangereikt door de betere woninginrichters en specialisten. Deze worden overzichtelijk onder elkaar weergegeven en de onderlinge verschillen in offertebedragen en in procenten worden getoond (alleen zichtbaar voor de opdrachtgever). Na het inzien van de offertes, bedrijfsprofielen en overige relevante informatie, maakt u een keuze welke partij uw opdracht mag uitvoeren. Belangrijke voordelen: u bespaart veel tijd, u kunt offertes beter vergelijken én u bespaart geld.

Feiten Interieurdeal.com
7 Mei jongstleden heeft Interieurdeal.com haar “soft launch” gehad. Op dit moment heeft Interieurdeal.com al ruim 80 aangesloten interieurwinkels en specialisten verspreid over heel Nederland. Naar verwachting zal dit aantal de komende tijd sterk groeien. Gemiddeld worden er 4 offertes geplaatst per uitstaande offerte-aanvraag en zijn de onderlinge verschillen de moeite waard. Exacte percentages geeft Interieurdeal.com niet aangezien Interieurdeal.com vertrouwelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en niet met een “prijzenslag” site vergeleken wil worden. De aangesloten interieurwinkels en specialisten zijn gefocust op het leveren van goede kwaliteit en service. Ga nu naar Interieurdeal.com en profiteer van de voordelen!

//einde bericht

Bron: Interieurdeal.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg Interieurdeal.com
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: