Gelukkige winnaar eerste hoofdprijs December Kalender kraslot in Groningen

Den Haag, 11 Januari 2012 /EZPress/ - De eerste December Kalender hoofdprijs ter waarde van 100.000 euro netto is gevallen in Groningen. De gelukkige winnaar, een 43-jarige man uit Groningen, kocht twee krasloten in de hoop dat hij de hoofdprijs zou winnen. Het winnende kraslot is verkocht bij Primera Ennes in Haren.

"Wat een geluk! Twee krasloten kocht ik, dubbel kans dacht ik. Ik heb de vakjes allemaal tegelijk opengekrast om direct te kunnen zien of ik prijs had. Ik heb het winnende kraslot vaak gecontroleerd, omdat het niet te geloven is dat er écht elf sterretjes staan. Het gewonnen bedrag zet ik op de spaarrekening van mijn kinderen voor hun studie," aldus de gelukkige winnaar.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij Primera Ennes aan de Rijksstraatweg 149 in Haren. Hier wordt woensdag 18 januari om 11.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.

Iedereen wint met Krasloten
Niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo`n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

//Einde bericht

Bron: De Lotto

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: