Molecaten zet marketingsoftware Copernica in voor kwalitatief klantcontact

Haarlem, 09 Augustus 2011 /EZPress/ - Molecaten zet sinds enige tijd de marketingsoftware van Copernica in richting haar gasten. De software wordt onder andere ingezet voor het verzenden van betalingsbevestigingen en tevredenheidsonderzoeken.

‘Molecaten hecht veel waarde aan een kwalitatief hoogwaardig klantcontact. Copernica Marketing Software biedt uitgebreide functionaliteiten en technische mogelijkheden welke ingezet kunnen worden voor een uitgebreider, sneller en actueler contact met onze gasten.’, aldus Rutger Lueks, hoofd ICT bij Molecaten.

De organisatie benut verschillende mogelijkheden zoals het opstellen van enquêtes, formulieren en het opnemen van RSS-feeds in e-mails om gasten vooraf te informeren over diverse zaken die samenhangen met het verblijf op het vakantiepark. ‘Zo gaan we, een week van tevoren, een algemene informatiemail versturen naar onze gasten met daarin een feed die de weersverwachting inlaadt.’, vertelt Lueks. ‘Op termijn willen wij het klantcontact intensiveren en de klant ook tijdens het verblijf informeren over relevante zaken.’

//Einde bericht

Bron: Copernica Marketing Software

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: