Stichting Zeewolde FM van start

Zeewolde, 04 Augustus 2011 /EZPress/ - Onlangs is de Stichting Zeewolde FM opgericht. Daartoe ondertekenden John van der Wal (voorzitter), Ronald Guliker (penningmeester) en Jan van de Beek (secretaris) bij Notaris Van der Valk-Post de stichtingsacte. Zeewolde FM kan nu officieel van start.

Zeewolde FM zal sprankelende lokale radio-uitzendingen gaan verzorgen, voor en door inwoners van Zeewolde "


Wat kun je van Stichting Zeewolde FM verwachten? Stichting Zeewolde FM zal sprankelende lokale radio-uitzendingen gaan verzorgen, voor en door inwoners van Zeewolde. Aangezien Zeewolde een jonge, bruisende gemeente is, richt Zeewolde FM zich vooral op het jonge publiek van 12 tot 35 jaar, maar ook iedereen daarboven met een jonge geest zal zich aangesproken voelen.

Voor het realiseren van dit initiatief is naast een grote dosis enthousiasme ook een berg daadkracht nodigt. Er is een goede studioruimte nodig en een spetterende programmering, maar er moeten ook zaken worden geregeld als afspraken met BUMA/STEMRA etc. Daarom rekent Zeewolde FM ook op jou!

Zit radiomaken in jouw bloed, ben je technisch aangelegd, ben je een talent in organiseren, lijkt het je een leuke uitdaging om stukjes voor de radio of de website van Zeewolde FM te schrijven of denk je dat je op een ander vlak behulpzaam kunt zijn? Dan verwelkomen we je graag als vrijwilliger bij Zeewolde FM. Info: john@zeewoldefm.nl

//Einde bericht

Bron: Stichting Zeewolde FM

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: