Pressroom Puur Relatiebemiddeling BV

PUUR relatiebemiddeling opent kantoor in Amsterdam

Succesvol in het discreet en persoonlijk matchen van ondernemende singles

Amsterdam, 02 Juli 2011 /EZPress/ - Afgelopen maand is feestelijk de vestiging van PUUR relatiebemiddeling aan de Brouwersgracht Amsterdam geopend waar Mieke Reedeker (47) toetreedt als partner tot het team van Paula Steenbergen en Carolien Rötgers-Moerland, oprichters van PUUR en kantoor houdend in Breda. Tijd voor achtergrond en filosofie van PUUR.

Met het opstarten van PUUR in Breda door Paula en Carolien, ging een door hen lang gekoesterde wens in vervulling. Een relatiebemiddelingsbureau dat zich er op voorstaat gericht op zoek te gaan naar een partner voor de ondernemende, onafhankelijke, zakelijk succesvolle single anno 2011. Online daten is voor deze groep al langer een gepasseerd station. Men heeft er geen tijd meer voor of kan het zich niet permitteren met een foto en profiel op het internet te staan.

Mieke Reedeker zegt daarover: “Singles kiezen juist voor ons vanwege onze persoonlijke benadering, doortastendheid, professionaliteit en deskundigheid. En natuurlijk voor de uitgesproken doelgroep van ondernemende singles die wij bedienen. Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek – dat overigens gratis is – merken we of er een klik is. Als dat zo is spreken we al snel af voor een
volgend gesprek. Daarin wordt aandachtig geluisterd naar wensen, voorkeuren, verwachtingen, cultuur en sociale achtergronden. Aan de hand van de scherpe profielschets die dan ontstaat,
kunnen we gericht gaan zoeken naar een partner. Het aantal partnervoorstellen is voor onze leden onbeperkt. We streven immers naar een tevreden klant die uiteindelijk de verlangde relatie vindt.”

PUUR kiest met deze met nieuw leven ingeblazen oude vorm van relatiebemiddeling voor een van de fijnste manieren van partners ontmoeten, naast de aloude spontane ontmoeting. Alleen al in Amsterdam, waar 40% van de mensen als single wordt aangemerkt, wordt voor PUUR Brouwersgracht behoorlijk wat bemiddeling verwacht.

PUUR relatiebemiddeling is sinds de oprichting erkend door de Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR).

//einde bericht

Bron: PUUR Relatiebemiddeling B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution B.V. www.ezpress.eu

PUUR relatiebemiddeling BV
Kantoor Amsterdam: 020 7154060
Hoofdkantoor Breda : 076 7112288
www.puur-relatiebemiddeling.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: