DDM binnen drie weken live met een datawarehouse over dertien databases

Katwijk, 26 Mei 2011 /EZPress/ - DDM (www.ddm.eu) heeft na een korte implementatie periode een datawarehouse-oplossing in gebruik genomen. Het datawarehouse van DDM bevat de gegevens van een tiental Exact Globe databases, verspreid over meerdere landen. De gegevens uit het datawarehouse worden gebruikt voor geconsolideerde rapportages over de financiële- en projectadministratie van DDM. De gegevens worden real-time geladen uit de bronsystemen. De rapporten kunnen automatisch worden gedistribueerd naar de juiste mensen. QicsAnalytics, een applicatie die op basis van Exact databases een datawarehouse genereert, vormt de basis van de oplossing.

Overtuigd
Wilco van Veen, controller bij DDM: “Het feit dat Qics in staat is om in een korte termijn een datawarehouse-oplossing te implementeren heeft ons overtuigd van de kracht van QicsAnalytics. We zijn erg tevreden over de combinatie van een kort implementatietraject en de mogelijkheid om zelf rapportages en analyses te maken. De oplossing levert ons zeer snel en accuraat inzicht op.

“QicsAnalytics is ontwikkeld voor bedrijven die met meerdere Exact Globe administraties werken en/of veel data hebben. Door onze jarenlange ervaring met zowel Exact als Business Intelligence, zijn wij in staat om een zware BI oplossing in korte tijd te implementeren. Het datawarehouse is schaalbaar, waardoor het aantal databases dat er op aangesloten wordt weinig verschil voor ons maakt. We zijn blij dat we DDM zo snel verder konden helpen.”, aldus Eddy Plasier, directeur van Qics.

QicsAnalytics
QicsAnalytics, een datawarehouse-oplossing voor de grotere Exact gebruikers, is door Qics ontwikkeld met behulp van het Microsoft Business Intelligence Platform. QicsAnalytics kan direct worden gekoppeld aan Exact Globe, Exact Synergy (Enterprise) en QicsTime. Ook andere bronnen kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Met behulp van QicsAnalytics hebben organisaties real-time inzicht in gegevens afkomstig uit meerdere databases. Bovendien controleert QicsAnalytics alle data op invoerfouten waardoor de kwaliteit van de data in het datawarehouse hoog is. Voor bedrijven die behoefte hebben aan (geconsolideerde) rapportages en analyses en hoge eisen stellen aan datakwaliteit en compliancy biedt QicsAnalytics direct een oplossing.

//Einde bericht

Bron: Qics

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: