Pressroom Lamar Communicatie

Persconferentie internationaal symposium over moedermelk

Foto:
Dr. P.E. Hartmann

Rondetafelgesprek met drie key note sprekers van het symposium

`s-Hertogenbosch, 12 April 2011 /EZPress/ - Op 15 en 16 april vindt het zesde internationale symposium van Medela plaats, waar dit jaar de rol van moedermelk voor te vroeg geboren baby’s een belangrijk onderwerp is. Op vrijdag 15 april is er van 10:00 tot 11:00 uur een persconferentie in het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Samen met vertegenwoordigers van andere media kunt u direct in gesprek gaan met drie toonaangevende onderzoekers, die tijdens het symposium een presentatie of workshop houden.

De persconferentie bestaat uit een rondetafelgesprek. Hierbij schuiven de volgende onderzoekers aan om uw vragen te beantwoorden: Dr. P.E. Hartmann, arts-onderzoeker, Willemijn Corpeleijn en Dr. Donna Geddes. Dr. Hartmann onderzocht de totstandkoming van moedermelk en de biologische factoren die de verschillen in het op gang komen van de borstvoeding tussen vrouwen verklaren. Willemijn Corpeleijn onderzocht het effect van donormelk op vroeg geboren baby’s met een zeer laag geboortegewicht. En Dr. Donna Geddes demonstreert op het symposium de methode en resultaten van echografie van borstvoeding en de maag-darmfunctie van te vroeg geboren baby’s.

Aanmelden rondetafelgesprek
Wij hopen u vrijdag 15 april te verwelkomen voor het rondetafelgesprek. U kunt zich tot en met 14 april, 17:00 uur aanmelden via de website van Medela Benelux: http://www.medela.com/BX/nl/breastfeeding/about-medela/events/isls/contact-nl/i-am-coming.html

Bijwonen rondetafelgesprek via internet
Indien u niet in de gelegenheid bent om 15 april naar het Mövenpick Hotel te komen, nodigen wij u uit om via internet aan de persconferentie deel te nemen. Door middel van een live verbinding met de locatie kunt u de gesprekken volgen. Via een chatmodule kunt u uw vragen aan de onderzoekers stellen. U kunt zich hiervoor tot en met 14 april, 17:00 uur aanmelden op: http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/for-professionals/congress/media.html

Zesde internationaal symposium Medela
Op het symposium, dat op 15 en 16 april plaatsvindt in het Mövenpick Hotel, kunnen kinderartsen, neonatologen, lactatiekundigen, verloskundigen, vroedvrouwen en andere direct betrokkenen nieuwe inzichten opdoen en kennis uitwisselen op het gebied van borstvoeding. Dit jaar is het thema “Science and Human Milk”, met speciale aandacht voor de rol van moedermelk voor prematuur geboren baby’s. Een volledig programma vindt u op www.medela.ch/congress.

//einde bericht

Bron: Medela

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg Lamar CommunicatieDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: