Bovag: Reclameheld Beun de Haas terug op tv

Exclusief bij de regionale omroep

Amsterdam, 14 Maart 2011 /EZPress/ - Voor het eerst sinds 1984 is de legendarische antiheld Beun de Haas uit de reclames van BOVAG terug op tv. Acteur Maarten Spanjer kruipt vanaf woensdag 16 maart weer in de huid van de louche handelaar en dat is exclusief te zien bij de regionale omroepen. In een hagelnieuwe, maar als vanouds hilarische spot prijst hij de Occasion Dagen bij de caravanbedrijven in de regio aan. Of beter: Beun prijst ze juist NIET aan.

BOVAG heeft de 58-jarige Maarten Spanjer bereid gevonden om ruim een kwart eeuw na het tv-debuut van Beun de Haas wederom deze rol te spelen, in het kader van de BOVAG Caravan Occasion Dagen. Die actiedagen vinden van 19 tot en met 27 maart plaats bij een groot aantal caravan- en camperbedrijven in de regio.

Feest der herkenning
De beunhaas is in de nieuwe reclamespot weer helemaal in zijn element en doet er alles aan om de gerenommeerde vakhandel in een kwaad daglicht te zetten. Ook zijn hondje Henk is weer van de partij. Dylan Weggeman, marketingmanager van BOVAG: “Een paar maanden geleden hebben we al proefgedraaid met de ‘nieuwe’ Beun de Haas op internet en op de radio. Iedereen was meteen zó enthousiast, dat we nu hebben besloten weer een echte tv-commercial te maken. Geheel in lijn met de veelgeprezen Beun-commercials uit de jaren tachtig, met zijn eigenzinnige streken en gammele doe-het-zelf-voertuigen. Het is gewoon één groot feest der herkenning en we zijn heel erg blij dat we de nieuwe Beun nu exclusief bij de regionale omroep kunnen laten zien. Een primeur bovendien, want in 1984 had je alleen Nederland 1 en Nederland 2.”

Klassieker
27 Jaar geleden baarden BOVAG en Spanjer veel opzien met Beun de Haas. De campagne, die hier en daar als controversieel werd ervaren, sleepte zelfs een Gouden Lamp in de wacht, de prijs voor beste tv-reclame. Recentelijk speelde Beun de Haas een prominente rol op de succesvolle tentoonstelling Reclameklassiekers in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

//Einde bericht

Bron: Bovag

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: