Pressroom DDinformatica Group BV.

DDinformatica presenteert Purchase-to-Pay oplossing

Hoofddorp, 07 Maart 2011 /EZPress/ - Software leverancier DDinformatica presenteert haar nieuwe oplossing voor Purchase-to-Pay: iFile P2P. Deze oplossing maakt het mogelijk om inkoopfacturen digitaal te verwerken en deze automatisch te controleren met de bestelling en levering die hieraan is voorafgegaan.

DDinformatica levert met iFileFactuur al jaren factuurautomatisering om inkomende facturen en de bijbehorende papierstroom volledig te automatiseren en de gerelateerde werkprocessen en opslag geheel te digitaliseren. Met uitbreiding van de nieuwe purchase-to-pay oplossing kan aan dit proces ook de bestelprocedure en levering worden toegevoegd.

iFile P2P maakt het factuurverwerkingsproces nog efficiënter. Door facturen automatisch met de bestelling/inkooporder en levering te vergelijken, kan snel worden gecontroleerd of een factuur in orde is. Is er sprake van een “match”, dan kan de factuur direct betaalbaar worden gesteld. Goedkeuring is immers vooraf al gegeven door alle belanghebbenden. Deze zogenaamde “three-way-match” biedt lastenverlichting aan de hele organisatie, van inkoopafdeling tot crediteurenadministratie.

Over DDinformatica
DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.

//einde bericht

Bron: DDinformatica B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Volg DDinformatica Group BV.
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: