Orion Direct gekoppeld met winkelmanagementsysteem van Vendit

Rotterdam, 26 Januari 2011 /EZPress/ - Verzekeren bij verzekeraar Orion Direct is sinds kort mogelijk in het winkelmanagement systeem van Vendit, VMSII.NET. Het afsluiten van fietsverzekeringen verloopt met deze koppeling vele malen sneller en efficiënter.

De koppeling met de web-service van Orion Direct biedt rijwielspecialisten efficiëntie en snelheid. Alles kan digitaal, waar premies online kunnen worden berekend en direct worden gekoppeld aan de desbetreffende klant. Én de premies zijn altijd up-to-date door de real-time verbinding.

Ruud Vissers, CTO bij Vendit: ‘Deze koppeling draaide reeds in de voorgaande versies en is sinds kort ook gekoppeld in VMSII.NET. Het is goed nieuws dat de koppeling met Orion Direct nu volledig draait. Specialisten uit de rijwielbranche kunnen hiermee goed overzien welke premies beschikbaar zijn bij diverse leveranciers en eenvoudig de premies digitaal afsluiten, zonder de papieren rompslomp.’

Paul van den Eijnde, Account Manager bij Orion Direct: ‘Orion Direct is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verzekeren van fietsen en E-bikes via de vakhandel. Al onze acties zijn er op gericht om dit distributiemodel, waarin de rijwielspecialist centraal staat verder uit te bouwen. Het inrichten van een web-service die de koppeling mogelijk maakt met het winkelsysteem van Vendit VMSII.NET past naadloos in dit concept dat de komende tijd verder wordt uitgebouwd.’

VMSII heeft een koppeling met Enra, Unigarant en nu ook met Orion Direct verzekeringen. Zo biedt VMSII een keuze voor iedere rijwielspecialist.


//Einde bericht

Bron: Vendit B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: