Travel-Exclusive.com lanceert in Nederland

Private sales van droomhotels en resorts met kortingen oplopend tot 70 procent

Amsterdam, 24 November 2010 /EZPress/ - Travel-Exclusive.com lanceert vandaag een private sale site met 5-star hotelaanbiedingen welke exclusief voor haar members beschikbaar zijn. Deze zorgvuldig geselecteerde accommodaties worden aangeboden tijdens 5-daagse Sales waarbij de kortingen oplopen tot 70 procent.

Travel-Exclusive.com hanteert het internationaal populaire 'Private Sales concept' waarbij hoteliers gedurende enkele dagen een exclusieve deal aanbieden. Alle accommodaties zijn door de eigen redactie met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Members hoeven niet zelf meer vele uren online research te verrichten; Travel-Exclusive.com staat garant voor de ultieme reiservaring.

Membership is kosteloos echter men kan uitsluitend member worden op uitnodiging van andere members of geselecteerde partners van Travel-Exclusive.com.

'Er zijn vele hotel- en vakantiesites met overzichten van alle hotels wereldwijd. Wij proberen echter een andere vraag te beantwoorden: waarheen zal ik op vakantie gaan' zegt Evert Nijhof, sales manager van Travel-Exclusive.com. 'Wij proberen onze members te inspireren met de mooiste accommodaties in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een 2-daagse city break, een volledig verzorgde skivakantie of een week relaxen op het strand. Tegelijkertijd onderhandelen wij met de hoteliers over exclusieve deals die wij onze members aan kunnen bieden.'

Over Travel-Exclusive.com
Travel-Exclusive.com is Nederlands eerste invitation-only travel website. Het bedrijf biedt een unieke mogelijkheid om tegen hoge kortingen wereldwijd de mooiste en zorgvuldig geselecteerde (boutique)hotels en vakantieresorts te boeken. De aanbiedingen zijn uitsluitend beschikbaar voor haar members en slechts enkele dagen geldig.

VIP-Invitation
Travel-Exclusive.com opent tijdelijk de deuren voor nieuwe members. Uw lezers kunnen zich t/m 5 december op www.travel-exclusive.com/vipme kosteloos en geheel vrijblijvend aanmelden.


//Einde bericht

Bron: Travel-Exclusive.com

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: