Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

De AutoSlaap Trein voor komende zomer al vanaf 22 november online te reserveren

Delft, 19 November 2010 /EZPress/ - Vanaf 3 juni 2011 rijdt de AutoSlaap Trein van Euro-Express Treincharter weer wekelijks vanuit Den Bosch naar Zuid-Europa. Vanaf 22 november is het mogelijk om de zomertreinen online te boeken.

Lang zomerseizoen
Net als voorgaande jaren zal de AutoSlaap Trein ook de zomer van 2011 veel vakantiegangers naar het zuiden van Frankrijk en naar Italië vervoeren. Vanaf 3 juni is het mogelijk om naar Avignon in Frankrijk en Alessandria/Genua in Italië te reizen. In het hoogseizoen (vanaf 1 juli) rijden er ook weer nachttreinen naar Livorno in Toscane. Beide AutoSlaap Treinen rijden komend seizoen tot 9 september naar Italië en Frankrijk. Dus ook late vakantiegangers worden hiermee op hun wenken bediend.

Auto, Motor of Fiets gratis mee terug
Steeds meer vakantiegangers willen zonder stress en zonder files op vakantie. Ook het milieu geeft vaak de doorslag om voor de trein te kiezen. Toch is het voor heel veel vakantiegangers belangrijk om hun eigen vervoermiddel mee te nemen op vakantie om zodoende niet afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of een huur auto. Om het reizen per AutoSlaap Trein nog aantrekkelijker te maken, zal het komend zomer seizoen ook mogelijk zijn om op een flink aantal data in juni en juli een auto, motor of fiets gratis mee te laten vervoeren op de terugweg. Omdat het hier een speciale, spectaculaire aanbieding betreft, zijn er wel een aantal spelregels. Deze zijn terug te vinden op de website: www.AutoSlaapTrein.nl. De uiterste reserveringsdatum voor deze actie is 1 februari en natuurlijk: vol-is-vol.

Ook cabrio's en oldtimers
'Het is veel reizigers niet bekend dat wij niet alleen 'gewone' auto's op onze AutoSlaap Trein vervoeren, maar ook motoren, cabrio's of oldtimers', aldus René van der Klink, commercieel directeur van EETC. 'Dus kunnen er nog meer mensen genieten van het onbezorgd reizen naar de zon. Door de grote toeloop en goede afspraken met de diverse spoorwegen, hebben we de reiskosten voor komend jaar nagenoeg gelijk kunnen houden', meldt Van der Klink. Het blijkt zelfs dat reizigers in een 4, 5 of 6 persoons coupé nog aantrekkelijker naar het zuiden kunnen reizen dan voorheen.

Inclusief maaltijden
Het hotel op wielen van EETC overtuigt steeds meer reizigers van het gemak van het reizen per trein naar de vakantiebestemming, terwijl men ter plaatse toch kan beschikken over de eigen auto of motor. Onderweg worden gasten verwend met een diner in de coupé en een lekker ontbijtje. Ook is het mogelijk om (tegen meerkosten) te genieten van een uitgebreid diner in het restaurant aan boord van de trein.

Voor meer informatie: www.AutoSlaapTrein.nl

Euro-Express Treincharter is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 015 - 213 36 36
Op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op donderdag- en vrijdagavond tevens tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

//einde bericht


Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: