Pressroom Dealerdirect BV

Gratis online autotaxatie via Online-Auto-Taxatie.nl

Auto waarde? Je kunt nu gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren

Den Haag, 02 November 2010 /EZPress/ - Wat is de auto waard? Wat is de taxatiewaarde van de auto? Wat is de verkoopwaarde van de auto? Wat is de dagwaarde van de auto? Allemaal vragen die in je op kunnen komen als het gaat om de waarde van de auto. http://www.Online-Auto-Taxatie.nl is nu de online mogelijkheid waar je de autowaarde gratis kunt opvragen.

De auto wordt getaxeerd door officiële autobedrijven waarna men de taxatiewaarde per e-mail ontvangt. Hoe werkt dat dan die gratis online auto taxatie?

De waarde van de auto wordt in drie simpele stappen vastgesteld. Men meld de auto aan op de site door het kentekennummer in te vullen. Via een RDW kenteken-koppeling worden alle belangrijke autogegevens uit de landelijke database gehaald.

Autotaxateurs met ervaring
Vervolgens kan men de kilometerstand, uitrusting, staat van de auto en eventuele foto`s toevoegen. De auto wordt via www.Twitter.com/autoverkopen, e-mail, fax en telefoon voorgelegd aan een team van 1.572 echte autokenners. Deze autokenners zijn werkzaam als autoinkoper bij de 1.572 meest actieve autobedrijven in Nederland en weten precies wat de waarde van de auto is.

Auto waarde
Deze kunnen een waarde bepalen van de auto. De hoogste taxatiewaarde wordt daarna per e-mail verzonden naar de eigenaar van de auto. Aangezien de bieding gegarandeerd is kan men de auto nu ook gratis voor dit bedrag verkopen. Dit is redelijk uniek aangezien er veel initiatieven zijn die autowaardes afgeven maar slechts enkele die ook de auto daadwerkelijk willen inkopen voor dit bedrag.

Klantenservice
Na het ontvangen van het bod kan de auto eigenaar eventueel telefonisch contact opnemen met de klantenservice welke nog meer adviezen kan geven over de verschillende waardes van de auto. Op werkdagen is deze klantenservice zelfs elke avond telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Een auto laten taxeren was nog nooit zo makkelijk. En bijzonder is dat de autotaxatie nog gratis en vrijblijvend is ook. Laat ook hier je auto taxeren. Iedereen wil toch wel weten wat zijn auto waard is?

Meer informatie over autotaxateurs en autotaxatie is te vinden op www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: