Al ruim 20.000 inschrijvingen voor Nationale Computer Opschoondag

Capelle a/d IJssel, 28 Oktober 2010 /EZPress/ - Voor de Nationale Computer Opschoondag hebben zich al ruim 20.000 computergebruikers ingeschreven. Tijdens deze dag, georganiseerd door HCC, kan elke computergebruiker gratis een software programma downloaden dat de prestatie van de computer weer kan verhogen tot 98.5%. Inschrijven kan nog steeds via www.nationalecomputeropschoondag.nl.
Aan de snelheid en prestaties van computers worden hoge eisen gesteld, maar al snel na aanschaf is een computer 30% langzamer. Een trage computer wekt veel ergernis. Daar kan een computergebruiker zelf iets aan doen. Door de computer namelijk regelmatig op te schonen blijven snelheid en capaciteit veel langer op peil. Omdat computergebruikers vaak niet toe komen aan opschonen organiseert HCC, de vereniging voor computergebruikers, op zondag 31 oktober opnieuw de Nationale Computer Opschoondag.

Optimalisatie en versnelling van de computer
Het opschoonprogramma, aangeboden door MAGIX, bekijkt de optimalisatie, versnelling en het beheer van de computer. In een enkele stap doorzoekt het programma de computer op zwakke plekken, identificeert oorzaken voor problemen en lost problemen zelfstandig op, waarbij jezelf controle houdt.

Extra uur wintertijd gebruiken voor opschonen
De Nationale Computer Opschoondag wordt gehouden op 31 oktober, de dag waarop de wintertijd ingaat. Heel Nederland wordt uitgenodigd om dat extra uur te gebruiken om de computer op te schonen. Deelname is gratis en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.nationalecomputeropschoondag.nl. Zij ontvangen vervolgens een mail met een link naar de gratis software. Deelnemers maken kans op één van de 25 netbooks die HCC weggeeft in een loterij die speciaal op deze dag wordt gehouden.


//Einde bericht

Bron: HCC / ANP Pers Support

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: